Nnywellness.com

Gjenopprette en slettet tekst på en BlackBerry


Gjenopprette en slettet tekst på en BlackBerry

Slette en tekst som er nødvendig for senere kan være veldig frustrerende. Gjenopprette en slettet tekst på BlackBerry er en flertrinns prosess. BlackBerry tilbyr dessverre ikke et alternativ for å gjenopprette tekster. Henter teksten kan gjennomføres gjennom et enkelt søk gjennom alle tidligere tekster på BlackBerry. Finne tekstmeldingen kan være den vanskeligste del av prosessen. Når funnet, må teksten deretter bli sendt tilbake til din BlackBerry.

Instruksjoner

• Velg "Søk"-ikonet i delen applikasjoner for BlackBerry å se slettede filer. Søkeikonet er en med et forstørrelsesglass ovenfor. Velg "Meldinger", som vil være det beste valget. Angi i Søk noe som du kan huske om teksten, for eksempel nøkkelord eller navn.

• Åpne den slettede teksten og klikk på roller for å få opp alternativer. Velg "Kopier", som vil være det beste valget.

• Åpne e-post på BlackBerry. Velg alternativet for å opprette en ny melding. Adresse e-post til deg selv. Kopier tekst i brødteksten i e-post og sende den til deg selv. E-posten vil komme til din BlackBerry, og meldingen gjenopprettes.

Tips og advarsler

  • Gratis programvare som Dexrex, vil sikkerhetskopiere alle tekster og kontakter i din BlackBerry (se ressurser). Disse programmene kan deretter Søk på BlackBerry eller en datamaskin.