Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Nokia E71 tastatur


Det QWERTY tastaturet på Nokia E71 kan du raskt navigere rundt enheten og Skriv ut hurtigmeldinger, så hvis tastaturet blir skadet eller slutter å reagere, E71 kan bli mest verdiløs. Tastaturet er bare en tynn plast som sitter i front bolig, så hvis den blir skadet, det vil trolig være mye billigere å erstatte bare delen, i motsetning til å kjøpe en ny enhet. For å få til tastaturet, må du først fjerne frontdekselet fra E71.

Instruksjoner

• Slå Nokia E71 slik at du ser på baksiden. Trykk ned på batteridekselet, som tar opp nesten hele tilbake side av enheten, fjerne den. Trekk ut på E71 batteri å fjerne det også. Trekk ned på SIM-kortet til å fjerne den.

• Fjern de fire skruene på baksiden av E71. Det er to skruer på hver side av telefonen, med en på hvert hjørne av enheten og en midt i hver side.

• Finn to små hullene på hver side av E71. Første gapet er omtrent en tomme opp fra bunnen av enheten, og den andre gap er om en halv tomme opp fra den første. Trykk ned på alle fire hull, en om gangen, å løslate klips som holder foran huset på enheten.

• Snu E71. Sett inn snuse verktøyet under foran huset. Flytt snuse verktøyet rundt huset til du kan løfte opp fjerne bolig fra enheten.

• Trykk ned foran tastaturet å pop den ut av foran huset. Snu foran huset og Plasser tastaturet erstatning i åpningen nederst på kabinettet. Kategoriene på siden av tastaturet forhindre faller gjennom.

• Plass foran huset tilbake på E71. Trykk ned for å feste bolig. Snu E71 og erstatte de fire skruene. Deretter erstatte SIM-kortet, batteri og batteridekselet.