Nnywellness.com

Hvordan Bi-Wire høyttalere til Yamaha Rx-V1


Hvordan Bi-Wire høyttalere til Yamaha Rx-V1

Bi-ledninger er en type høyttaler tilkobling som to separate tilkoblingen mellom høyttalerne og forsterkeren. Denne prosessen krever høyttalere med to sett med bindende innlegg på baksiden - en for høye frekvenser og en for lave frekvenser. Det krever også en mottaker som støtter bi-ledninger, som Yamaha RX-V1. Fordelen av å ha to drevet tilkoblinger til høyttalerne er at høye og lave frekvenser leveres separat, som kan forbedre lydkvaliteten.

Instruksjoner

• Koble en lengden av høyttalerledningen foran høyttaleren A utgang på Yamaha mottakeren. Kontroller at du kobler høyttalerledningen til riktig fronthøyttalerne terminal, som det er både høyre og venstre utganger.

• Koble den andre enden av høyttalerledningen som du brukte i trinn 1 til en av de bindende innlegg på baksiden av høyttalerne. Det spiller ingen rolle som par du kobler høyttaleren wire; de er utskiftbare. Merk at enkelte høyttalere har et lite stykke metall kobler par av bindende innlegg som må fjernes for å aktivere bi-ledninger.

• Koble en andre lengde på høyttalerledningen foran høyttaleren b terminal på Yamaha mottakeren.

• Koble den andre enden av høyttalerledningen du brukte i trinn 3 til de andre to bindende innlegg på baksiden av den samme høyttaleren som var koblet til mottakeren i trinn 2.

• Gjenta trinn 1 til 4 for den andre høyttaleren du vil bi-wire.

• Trykk "Slå høyttaleren B" på Yamaha RX-V1 fjernkontrollen for å aktivere foran høyttaleren B-tilkoblinger.