Nnywellness.com

Hvor å låse opp en iPhone 3G med ingen SIM


Du kan låse opp og jailbreak iPhone 3G uten et SIM-kort. I USA, selger Apple iPhone gjennom sitt Apple-butikkene og gjennom AT & T Wireless i alenemodus på AT & T Wireless cellular nettverk, men det er mulig å bruke iPhone i alle GSM cellular nettverk og laste ned programmer for iPhone som ikke er tilgjengelig via Apples App Store.

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen. Finne menylinjen øverst Itune's-vinduet og velg "Sjekk for oppdateringer." iTunes spør du om du vil oppdatere din programvare til den nyeste versjonen. Velg "Oppdatere iTunes." Hvis du allerede bruker den nyeste versjonen av iTunes, vise programvaren at ingen oppdatering er tilgjengelig.

• Koble USB-enden av datakabelen din iPhone til en åpen USB-port på datamaskinen. Koble den andre enden av datakabelen til porten på bunnen av iPhone.

• Trykk den runde knappen på bunnen av din iPhone skjermen og fingeren som instruert til å låse opp din iPhone skjermen. Trykk på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone, og trykk deretter alternativet "Generelt". Trykk alternativet "Om", og noter versjonsnummeret av iPhone-operativsystemet. Denne informasjonen finnes på den åttende linjen ned under "Versjon."

• Last ned Blackra1n jailbreak verktøyet (se ressurser). Du vil ha muligheten til å laste ned flere versjoner av programvaren, men sørg for at du laster ned versjonen som svarer til iPhone operativsystemets versjonsnummer fra trinn 3.

• Åpne programmet Blackra1n på datamaskinen ved å klikke på Blackra1n ikon på skrivebordet. Blackra1n åpner en liten boks. Klikk der det står, "gjør det ra1n." Klikk "OK". Vente i omtrent fem minutter. IPhone vil gå inn frisk måte, og da vil den starte.

• Trykk ny Blackra1n ikon på din iPhone skjermen. Kontroller at iPhone er koblet til et trådløst nettverk å fullføre dette trinnet. Velg "Cydia" og "Snø" pakker på iPhone. Vente ca fem minutter av pakkene å dataoverføre og installere. Prosessen er ferdig når iPhone starter på nytt.

Tips og advarsler

  • Trykk ny Cydia-ikon på iPhone for å laste ned programmer som ikke er tilgjengelig fra Apples App Store. Mesteparten av apps fra Cydia er gratis.
  • Etter denne prosessen er fullført, kan du kjøpe noen SIM-kort fra noen mobiltelefonleverandøren verden og sette den inn i sporet på toppen av iPhone. Dette vil tillate ulåst iPhone å arbeide med forskjellige mobilnettet tilbydere.
  • Sikkerhetskopiere all informasjonen på iPhone før denne prosessen er fullført.
  • Denne prosessen effekter Apple garantien. Apple vil ikke tjenesten alle iPhone som har blitt jailbroken eller ulåst.