Nnywellness.com

Hvor å adgang mobiltelefon tekstmeldinger


Hvor å adgang mobiltelefon tekstmeldinger

En av fordelene ved å sende en tekstmelding er at du ikke trenger å komme inn i en lang, trukket ut telefonsamtale når du skal sende en enkelt melding til noen. De fleste moderne mobile enheter kommer med tekstmeldinger egenskapene. Hvis du planlegger å gjøre en masse tekstmeldinger, kan du kontakte mobiltjenesteleverandøren og registrere i en tekstmeldinger plan. Dette vil hjelpe deg å unngå høy avgifter. Når du skaffer deg slik plan, er tilgang til tekstmeldinger lett.

Instruksjoner

• Kontroller at du bruker en digital mobiltelefon og ikke en analog telefon. Hvis telefonen har et SIM (Subscriber identifisere Module)-kort, kan du være trygg på at det er digital. Hvis du er i tvil, kan du kontakte mobiltjenesteleverandøren.

• Bruk telefonens navigasjonstasten (knapp) til å starte "Meny." Knappen nøyaktig trykke vil varierer avhengig av telefonmodell. Men menyen er vanligvis tilgang til ved å trykke en midtpunktet knappen som er plassert foran på telefonen. Når du har lansert "Meny", vil du se alle de forskjellige programmene som er tilgjengelige på telefonen.

• Navigere deg til programmet som er kalt "Meldinger", "Meldinger" eller "SMS." Ordlyden varierer etter mobiltelefon. Trykk på telefonen Navigasjonsknapp for å navigere. Disse knappene kan eller kan ha ikke piler på dem. Hvis du bruker en berøringsskjerm telefon, Naviger bare dra fingeren over ansiktet av skjermen.

• Åpne meldingsprogrammet til tekstmeldinger. Velg "Svar" for å svare på tekstmeldingen. Det kan være nødvendig å trykk på "Menu"-knappen igjen for å vise alternativer for meldingene, for eksempel "Svar," "Send" og "Videresend."

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke opererer et kjøretøy under forsøk på tilgang tekstmeldingene dine. Texting mens du kjører vil ikke bare sette livet på spill, men også andres liv.