Nnywellness.com

Hvordan å holde bilen stereoplaten blir stjålet


Hvordan å holde bilen stereoplaten blir stjålet

Selv når du parkere bilen i et område som ikke er kjent for å være høy risiko for tyveri, bør du ta alle de riktige forholdsreglene å sikre at bilen ikke kan deles i. Det er viktig å redusere sannsynligheten for varer blir stjålet fra bilen også ved indre av bilen ut så hardt som mulig til kriminelle. Dette betyr at du ikke bør flaunt en dyre stereoanlegg i områder og sørg for at sikkerhetssystemet er fullstendig aktivert.

Instruksjoner

• Slå bilradioen ned når du begynner å nærme området der du planlegger parkering. Du ønsker ikke å ringe oppmerksomhet til stereoanlegget til noen kriminelle i området som kan høre at du kan eie en dyre stereoanlegg.

• Park i et område som er godt opplyst med trafikk og fotgjengere ofte i nærheten av. Hvis parkering i et parkeringshus gjør at det er en parkeringsplass dreng på plikt og kameraer pekte i nærheten hvor du parkere bilen.

• Ta noe ut av indre av bilen som kunne tiltrekke tyveri, inkludert småpenger, CD-etuiet eller bæreposer. Plassere disse elementene i bagasjerommet på bilen.

• Plass høyttaler dekker over noen dyre høyttalere som kan være synlig fra utsiden. Vurder å plassere en falsk plate over stereoanlegg hodet enheten slik at det ser billigere da det virkelig er.

• Kontroller at du bil har en effektiv sikkerhetssystem. Et system som er høyt og kaller oppmerksomheten til din bil hvis det rørte er best å bruke. Kontroller at alle dører er helt låst og noter rundt før avreise du bil.

Tips og advarsler

  • Vurdere å kjøpe Bilforsikring stereo hvis du har et dyrt system i bilen. Du kan også kunne dekke tyveri av stereo som et alternativ i bil forsikring. Et annet alternativ er å ha din hovedenheten og andre dyre elementer gravert, så det kan lett spores når en tyv prøver å selge dem.