Nnywellness.com

Hvordan jeg hoppe Start en BMW 1100 LT?


Hvordan jeg hoppe Start en BMW 1100 LT?

BMW K 1100 LT motorsykkelen ble produsert i tidlig ' 90s av den tyske bilprodusent BMW. Som en bil krever denne motorsykkelen en batteri å gi strøm til å starte motoren. Selv om ikke anbefalt av produsenten, kan batteriet til BMW K 1100 LT være hoppet bruker en bil batteriet døde. Når hoppe batteriet, bør det utvises forsiktig som hopping feil batteriet kan skade den motorsykkel elektriske systemet.

Instruksjoner

• Plasser motorsykkelen nær fronten av bilen. Kontroller at kjøretøyet og motorsykkelen ikke er røre på noen måte. Slå av både bilen og motorsykkel, og fjerne tastene fra tenningen.

• Åpne panseret på bilen og fjern sete for BMW K 1100 LT å avsløre batteriene.

• Koble kabelen genser med røde håndtaket til positiv terminalen på bilens batteri. Koble den andre rød genser kabelen til positiv terminalen på motorsykkelens batteri. Ta stor forsiktighet for å sikre at positiv terminalen ikke berører andre metall på motorsykkel.

• Koble den andre Jumperkabel til den negative terminalen på bilens batteri. Koble den andre enden av Jumperkabel til et metall av motorsykkelen, som bakakselen mutteren. Ikke feil chrome for metall.

• Slå på motorsykkel, men ikke slå på kjøretøy som gjør så kan ødelegge en motorsykkel elektriske systemet. Fjern startkabler i motsatt rekkefølge som de ble installert.

Tips og advarsler

  • Aldri slå på bilen mens koblet til motorsykkelen. Dermed kan ødelegge en motorsykkel elektriske systemet.