Nnywellness.com

Tegn på en dårlig styring Rack og Pinion


Tegn på en dårlig styring Rack og Pinion

Rack og pinion styring konverterer kraften i rattet blir omgjort til en kraft som faktisk slår hjulene på bilen, for å føre bilen for å endre retning. Hvis bilen har servostyring, konseptet er det samme, men servostyringen pumpen bruker hydraulisk må væsketrykk å minimere mengden innsats driveren øve. Problemer med rack og pinion styring system kan forårsake en rekke symptomer i bilen.

Styring

Hvis du har et problem med styring rack og pinion, har din rattet en løs stemning. Bilen kan også vandre på veien når du kjører, flytte litt til ene eller den andre i stedet for reiser i en rett linje. Styringsgruppen vil synes hardere enn den burde, og bilen vil ikke reagerer godt på bevegelser av rattet. Det kan også være vanskeligere å slå bilen i én retning enn den andre. Et annet tegn på et problem er at bilen vil bli vanskeligere å styre i morgentimene enn senere på dagen. Du kan også finne at rattet ikke returnerer riktig vanlig nøytral posisjon når du har gjort en sving.

Støy

Ifølge New Jersey divisjon i forbrukersaker, lyder som thudding clunking og en vedvarende banket kan være advarsler om en løs rack og pinion styring system. Hvis du hører disse typer lyder mens du kjører, må du få systemet utsjekket.

Dekk

Uvanlig dekkslitasje er et annet symptom styring rack og pinion problem, men det er andre forhold som kan føre til ujevn dekkslitasje. Hvis dekkene Vis ujevn slitasje, hvor de er mer slitt på innsiden eller utsiden enn på resten av dekket, bør du mistenke et rack og pinion problem.

Lekkasjer

Hvis du finner at bilen synes å lekke væske fra frontdelen, kan det være en lekkasje fra rack og pinion styring system. Hvis du vil kontrollere hvor væsken kommer fra, sette noen avis eller papp under støvlene av rack og pinion systemet. Hvis væsken drypper fra støvlene, vet du at din rack og pinion styring system er kompromittert. Mest sannsynlig vil du se minst noen av de andre symptomene nevnt i denne artikkelen med en væske lekkasje.