Nnywellness.com

Crosley Engine spesifikasjoner


Crosley biler ble produsert i USA fra 1939 til 1952. Under Crosley Motors produksjonstiden kunne de utvikle to kjente motorer, COBRA og CIBA. Selv om bilen selskapet stengt på grunn av fallende salget, fortsatte sine motorer på grunn av sine kjente kraften og ytelsen.

Motorenes utvikling

De første Crosleys var utstyrt med Waukesha modell 150 Cub Twin motoren, bygget av et annet firma, Waukesha motorer. Denne motoren er en 580cc L-head motor med en imot tosylindrede. Den ble brukt på Crosley biler til 1946 da Crosley begynte å utstyre sine biler med COBRA.

COBRA

COBRA motoren er et biprodukt av Crosleys deltakelse i krigen produktproduksjon under andre VERDENSKRIG. COBRA er en kobber-loddet motor, navnet forkortelsen (kobber loddet). COBRA er en lett firesylindret motor med en forskyvning av 44 kubikk inches. Dens boring og Slaglengde er 2,5 av 2,25 inches, har en komprimering av 7.5:1, og har 26.5 hestekrefter 5200 RPM. Den har en aluminiumslegering veivhuset med fem viktigste kulelager holde veivakselen og en vertikal aksel med skråkant tannhjul kontrollere den overliggende kamakselen. Crosley motorer bygget et 60 fot lang ovn for å kobber-lodde sine motorer. Resultatet av denne kobber brazing er en 14-kilos motor som anses å være en svært lys motor etter dagens standarder.

CIBA

CIBA lyktes COBRA i 1949. CIBA fikk sitt navn fra sin Cast-Iron blokk samlingen. Denne motoren er en forskyvning av 44.2 kubikk inches og en makt 26 hp på 5400 rpm. Det er 12 pounds tyngre enn COBRA, men tilbyr samme ytelse. Flere deler av motoren ble også utviklet under sin produksjonstiden. Disse inkluderer en overliggende kamaksel, ventil rotatorene, fire-ring stempler og en flat-top forbrenning kammer. CIBA ble brukt på Crosley biler før i 1952, når bilprodusenten endelig nedstengt.