Nnywellness.com

Hvordan å reparere hakk i bakre støtfangere


Bakre støtfangeren ta mye skade fra å være bak endte i trafikken, ting og selv fra blir bumped bildører eller handlekurvene i parkeringsplasser. Dette kan føre til hakk i bakre støtfangeren, selv om de er laget av fleksibel, holdbare, tykk plastmateriale. Du kan reparere hakk i bakre støtfangeren på mindre enn to timer med materiale fra en auto deler butikken.

Instruksjoner

• Sand bulkete områdene bruke 120 korns slipepapir. Dette fjerner maling fra innsiden og rundt bulk, som forbereder overflaten for reparasjon. Sand inne bulk og rundt bulk opp til tre eller fire inches.

• Bruke et tykt lag med fleksibel body filler hver bulk bruker en nal eller spatula. Kontroller at bulk er helt fylt og ikke lenger synlig. Holde filler på pusset områder. Tørket filler vil ikke holde seg til maling og vil til slutt sprekk og skalle av. La filler tørke i 30 minutter.

• Bruke sliping blokk med 220 sandkorn sandpapir til sand av tørket filler til det er glatt med overflaten av støtfanger. Sliping blokk bidrar til å holde den overflaten glatt, hvor sliping med hånden kan gjøre overflaten unlevel på grunn av ujevn press med fingrene og palm.

• Spray reparerte området med et tykt lag med primer. Hold kan seks til åtte inches fra overflaten og spray venstre til høyre, som dekker alle filler å beskytte den mot fuktighet. La primer tørke i 30 minutter.

• Sand primer på sliping blokk og 400 grit sandpapir for å jevne den ut og klargjøre den males. Området forblir med utjevnede primer før du male det eller har en profesjonell maling reparerte bulk.