Nnywellness.com

Feilsøking for starteren problemer i 1994 byen bil


Starter feilsøking din 1994 vil Lincoln by bil ikke nødvendigvis være en rask oppgave. Mange deler - som batteriet, tenning, starter solenoid eller forrett--kunne hindre byen bilen starter riktig. Gjennom prosessen med eliminasjon, men kan du bestemme hvilken del på kjøretøy som forårsaker å starte.

Instruksjoner

• Kontroller batteriets vedlikehold. Koble de negative og positive Batteristikk fra batteriet med kontakten og ratchet. Rengjør kontaktene på batteriet med vann og natron og så reconnect kontaktene å batteriet i riktig rekkefølge. Korrodert kontakter kan forårsake en dårlig forbindelse mellom batteriet og tenningssystemet. Sjekk boltene som stramme kontaktene å batteriet terminal og stram ved behov. Forsøk å starte byen bilen. Hvis den ikke starter, flytte til neste trinn.

• Når batteriet makt. Plassere et sett av startkabler på batteriet og koble den andre enden av kablene til batteriet i en bil som kjører. Forsøk å starte bilen. Hvis det starter, er batteriet ikke ødelagt. Flytte til neste trinn.

• Finn to store ledninger som kobler til baksiden av starter releet. Ledningen med større diameter kobles til høyre side av releet, og forbinder releet tenningen. Plass et voltmeter på den synlige delen av metalltråd der den kobles til metall-kontakten på baksiden av starteren. Har en andre person forsøk på å slå på bilen din. Hvis voltmeter leser "12v", tenningen fungerer og du kan flytte til neste trinn. Hvis voltmeter ikke leser minst "12v," problemet lies med tenningen av bilen.

• Finn metall kontaktene på baksiden av starter releet. Kontroller byen bilen er i nøytral og på parkeringsbremsen er satt. Opprette en bro mellom de to metall koblingene ved å berøre begge kontaktene med en isolert skrutrekker; Dette fjerner releet fra krets og forårsake startmotoren å spinne. Du skal høre motor rev opp med en konsekvent summende lyd. Hvis motoren inni starteren spinner fritt og høres ikke ut som det shorts ut, så er starter releet trolig defekt. Hvis startmotoren ikke spin eller motor lyder som det shorts ut, da er motoren inni starteren sannsynlig problemet.

Tips og advarsler

  • Når du diagnostisere tenningen, starter eller magnetventil som problemet, ta kontakt med et verksted å avgjøre hvis gjenoppbygge delen er mer kostnadseffektivt eller erstatte delen vil spare penger. Å ha et sertifisert verksted erstatte delen vanligvis tilbyr en lengre garanti på deler enn hvis du erstatte dem på egen hånd.