Nnywellness.com

Hvordan spore cellen telefon aktivitet


Hvordan spore cellen telefon aktivitet

Hvis du har en grunn til å overvåke mobiltelefonen, er tjenester som My Mobile Vakthund utformet for å møte dine behov. Du kan motta et varsel til mobiltelefonen din egen hvis barnet ditt får en telefonsamtale, tekstmelding eller e-post som ikke er godkjent av deg. Hvis personen som mobiltelefon bruk interesse for sporing er flittig om å slette deres ringe og tekst meldingslogg regelmessig, må du slå til andre måter å finne nødvendig informasjon.

Instruksjoner

• Bestille et program som overvåker mobiltelefon bruk. Min Mobile Vakthund, for eksempel har to typer programvare: programvare som er installert på telefonen og en webside der du kan vise Beleggdetaljer. Foreldre kan redigere eller slette innhold fra barnets telefonen via Web-siden. Du kan blokkere enkelte programmer lastes med denne programvaren. For eksempel du kan fullstendig blokkere eller passordbeskytte Web kikker eller direktemeldinger evner på barnets telefon.

• Besøk et nettsted som lar deg spore mobiltelefon bruk, for eksempel PublicPeopleFinder.com. Med dette nettstedet, kan du finne samtaler fra en bestemt mobiltelefonnummer, både lokale og langdistanse. Du vil bli vist en måneds verd av telefonsamtaler og varigheten av hver samtale og tid og dato at du ringte. Hvis du bruker denne tjenesten, en e-post med informasjon vil bli sendt til deg innen tre dager, og personen som mobiltelefon bruk du sporer vil ikke bli varslet om søket. Vær oppmerksom på at denne tjenesten kan bli kostbar, så du ansetter en privat etterforsker å finne ut denne informasjonen.

• Se telefonregningen enten online eller bruke papiret fakturering uttalelse. Mens telefonregningen skal vise alle aktiviteter, inkludert tid og lengden av samtaler, må du kanskje vente før månedens faktura posteres.

Tips og advarsler

  • Sexting er blitt et stort problem blant barn og tenåringer. "Sexting" refererer til seksuelt tekst- eller meldinger som sendes frem og tilbake. Cyber-mobbing er en annen voksende problem; dine barn kan mobbe eller bli mobbet av andre via tekstmeldinger.
  • Avgjøre hvis du faktisk bør overvåke mobiltelefon bruk. I tilfelle informert at du vil være en involvert, forelder, det kan være et godt valg å se barna mobiltelefon bruk. Men hvis du jobber for et selskap og tror at å de ansattes mobiltelefon bruk, vurdere konsekvensene. For eksempel hvis selskapet ditt handler med produkter eller klienter som taushetsplikt, kan det være et brudd på kontrakten å tappe inn i historien deres mobiltelefon.