Nnywellness.com

Siden speil erstatning instruksjoner


Siden speil erstatning instruksjoner

Det er flere grunner til å erstatte et side-visning speil på bilen: først du trenger et slep speil for hauling en båt eller trailer; for det andre har du besluttet å oppgradere din speil til makt speil med avriming. Endre speilene vil inkludere elektriske komponenter, karosseri og grunnleggende hånd verktøy ferdigheter.

Fjerne gamle speilet

Fjerner gamle speilet er første skritt i erstatningsprosessen. Merke og modell av bilen vil bestemme den nøyaktige fremgangsmåten for å fjerne side speilet. Åpne døren som speilet er knyttet til og fjerne alle døren trimme i området i speilet. De fleste av trim fjernes ved å finne og fjerne star skruer. Skruene kan også være Phillips skruer. Det blir skruer utsatt som går gjennom døren og inn i speilet. Igjen vil merke og modell av bilen påvirke typen og mengden av skruene som holder speilet på plass. Hvis speilene er elektronisk, må du koble pluggene før speilet. Trekk speilet og koble fra kroppen av bilen. Noen speil kan ha en plastikk eller gummi pakning som tetter gapet mellom speilet og kroppen av bilen. Bruk en fille eller klut, og tørk av pakningen.

Feste speilet

Det nye speilet må ha elektriske ledninger installert hvis forrige speilene ikke var makt speil. Makt speil har små motorer å justere synspunkt og også har defrost evner. Hvis du installerer makt speil, rute elektrisk ledningene gjennom portåpningen og i dashbordet batterirommet. Ett sted for å skjøte inn ledninger på dashbordet er i kraft for målere. Det er mange andre steder at en makt ledningen kan være skjøtes, så velg ledningen som passer fro kjøretøyet. Kontroller at pakningen er fortsatt i god stand før du installerer speilet. Fest speilet ved siden av bilen, og sett inn skruene gjennom døren og inn i speilet. Skru ned skruene, og kontroller at alle de elektriske tilkoblingene er sikre. Sjekk funksjonene speil for strøm. Hvis alt fungerer riktig, erstatte døren trimme og skru ned star hodet skruene som holder trim på plass.