Nnywellness.com

Hva er de mest pålitelige Automotive slangeklemmer?


Hva er de mest pålitelige Automotive slangeklemmer?

Pålitelighet antyder kvaliteter som egnethet og pålitelighet når det gjelder bildeler, disse egenskapene er generelt mer nødvendig enn ønskelig, spesielt når det gjelder tetting en eksos eller radiator slangen med en slange klemme.

Formål

Slangeklemmer sikre en slange til noen komponenten bruker et band som strammer for å sikre den. Forskjeller mellom klemmer ligger i stramming systemet brukes til å sikre det og kvaliteten på metallet som ble brukt for klemmen.

Ormen skruen slangeklemmer

Generelt skruetype slangeklemmer bruk en orm skrue som engasjerer et redskap for å stramme bandet eller en skrue som engasjerer en mutter, og krever en skrutrekker sikre og fjerne dem.

Fjærbelastede slangeklemmer

Våren handling og wire-type slangeklemmer krever klemme kategoriene sammen for å åpne bandet deretter slippe til slangen. Fjærbelastede klemmer krever tang eller verktøy å bruke.

Betraktninger

Mekanikk enig at slangeklemmer gjøre jobben sin pålitelig, men er ofte frustrert av fast og hardt for å nå klemmer.
Korrekt er installert slangeklemmer pålitelig. Velge best kunne dens materiale, eller plassering. Det kan være enklere å skyve en våren klemme over glatt slutten av radiator slange, men bruker en bandet klemme på en ribbet slange, for eksempel. Se avsnittet ressurser for kataloger liste automotive slangeklemmer laget av høyverdig metaller.