Nnywellness.com

' 97 Honda Passport takluke fjerning


Sunroofs er vanlig på mange biler. En takluke er et lite vindu på toppen av en bil. Disse takene tillate sollys inn i bilen og kan lyse opp innsiden av bilen. Noen ganger disse sunroofs bli skadet og må byttes. Første skritt mot å erstatte en takluke er å fjerne gjengangeren ettall. Fjerne en takluke i 1997 Honda pass er ikke annerledes enn fjerne takluke i andre typer Honda.

Instruksjoner

• Fjern det indre panelet takluke. Sitte på innsiden av bilen og Finn alle skruer og festene holder interiøret panelet på plass. Løsne alle skruene, og sett dem til side. Skyv interiøret panelet ut fra taket fjerne den fra åpning.

• Slå på bilen og åpne takluke helt. Finn den bakre plast stopper under bakre hjørnene. Fjern nøtter holde dem på plass med en 8mm åpen fastnøkkel vises og fjerne den bakre stopper for hånd.

• Løsne 10mm skruene på forsiden av panelet holder armene til lysbildet pinnene. Fange panelet på både foran og bak kanter. Skyv det mot fronten av bilen og løft forkant panel i en jevn bevegelse for å fjerne den.

• Fjerne alle skruene som holder panelet forseglingen på plass med en stjernetrekker. Trekk av panelet segl og feilfri av gamle limet som var holder selen på plass. Spray lim. renere over området og skrape den av med et barberblad.

• Inspisere området limet er helt borte og det er ingen gjenværende rester igjen fra gamle takluke før du installerer det nye panelet.