Nnywellness.com

Fastslå dårlig hjulet lagrene på en Buick Rendezvous


Da den ble lansert i 2002, var Buick møte ment å bygge bro over gapet mellom minivan, luksussedan og SUV. Av hjulet lagrene på møte er en viktig del av suspensjon. Av hjulet lagrene er plassert i senteret og la hjulene til å spinne fritt uten motstand. Om lagrene er forseglet og inneholdt i fett, kan skitt fortsatt angi hjulet peiling bolig. Hvis dette skjer, over tid kan av hjulet lagrene slites ut, som kan føre til farlige situasjoner hvis lagrene ikke erstattes. Et stevnemøte hjulet lagrene bør kontrolleres regelmessig og erstattet hvis nødvendig.

Instruksjoner

• Teste bilen. Dårlig hjulet lagrene kan forårsake symptomer som er merkbar når bilen drives. Styringsgruppen føler vage og upresis og kanskje også litt vandring frem og tilbake. Hvis du mistenker lagrene må byttes, bør bilen ikke kjøres, spesielt på motorveien hastigheter, til problemet er løst.

• Lytte til støy mens Buick drives. En dårlig hjullagre kan gjøre en gni eller en "shushing" støy når hjulet rullende. Denne støyen kan bli mer uttalt når hjulet er slått og bilen drives rundt et hjørne. Andre lyder kan inkludere chirps squeals og rangler.

• Når hjulene Spill gratis å spille. En dårlig hjullagre vil tillate hjulet for å gå mer enn det bør, et symptom som kan kontrolleres med et gulv jack. Plasser kontakten under Buick og oppjekking høy nok som hjulet er i luften. Plasser hendene på toppen og bunnen av hjulet (på 12 og seks) og prøver å flytte rattet. Hvis lagrene er i god form, bør hjulet ikke flytte hele på hub. Hvis hjulet utstillinger overflødig bevegelse, er lagrene dårlig.