Nnywellness.com

HDTV-mottakere med FireWire-utgang


En HDTV-tuner plukker et signal ut av luften eller fra en kabel, og sender lyd- og bildesignaler til en TV-skjerm og høyttalere. FireWire kobler komponentene i et datamaskinsystem sammen med høyhastighets data. På grunn av teknologi og programmet forskjeller er en HDTV-tuner med en FireWire-utgang vanskelig å finne.

HDTV Tuning

En standard TV har en horisontal å vertikal størrelsesforhold på fire av tre, og illustrerer 480 vannrette linjer av bildeoppløsning. Et "HD Ready" eller «HD dugelig» TV sett har en skjerm med størrelsesforholdet 16 av ni som produserer et bilde med 720 eller 1,080 linjer med informasjon. Den trenger en ekstern tuner kalt en Digitalboks for å endre signaler til et bilde. En "HD bygget i" eller "integrert HDTV" sett har en intern tuner og trenger ikke en set-top-boksen.

FireWire

FireWire er en høyhastighets seriell buss som kobler enheter som skrivere, eksterne harddisker og digitale kameraer til en PC. Utviklet av Apple, utfører de samme grunnleggende funksjonene som en universell seriebuss (USB). FireWire-tilkoblinger kan kjøre en avstand på opptil 15 fot på en kabel med 4-pinners kontakter. Opptil 16 enheter kan koble til én enkelt datamaskin med FireWire og "byttes," betyr at du kan gjøre tilkoblingen med makt slås uten å skade utstyr.

Mottakere med FireWire-utganger

Siden spørsmålet om versjon 1.4 i 2009 gir HDMI en målestokk forbindelse mellom datamaskinen og hjemmeunderholdningsutstyret. Før det var turners med FireWire-utganger svært sjelden og vanskelig å finne. Som et eksempel introdusert nøkkel Digital modell KD-FIRE1080P HD-mottaker i 2005 til en pris på rundt $2500. Det har to FireWire-porter, men også har DVI, forløperen til HDMI. På grunn av juridiske krav kan det plass visse kopibeskyttet signaler på FireWire-grensesnitt. Resultatene vil ikke tillate deg å se HDTV på en PC.

Alternativer

Noen DVD og digitale videoopptakere har en FireWire input, laget hovedsakelig for innspill fra digitalkameraer. Men de fleste har også andre innganger som HDMI, komposittvideo, komponentvideo eller S-video. Hvis du vil spille inn fra en HDTV-tuner, bruke en av disse andre formater. Hvis du vil se live HDTV på en datamaskin, har mange kanaler live streaming på Internett utviklet for det formålet. En ekstern pålogging-tilkoblingen er for treg, men DSL og kabel-TV Internett-tilkoblinger tilbyr hastigheter raskt nok til å se live streaming i HDTV.