Nnywellness.com

Problemer med Samsung SPN4235


Samsung utgitt SPN4235 Plasma Display Panel, eller DVP i 2003. Ifølge CNET anmeldelser, det tilbyr "nøyaktig farge dekoding" og en "Asus" design, men kan ikke tilstrekkelig gjengi helsvart nivåer. Som med alle PDP, kan Samsung SPN4235 noen ganger lider av problemer som hindrer ytelsen. DVPS manuell beskriver problemene og gir deg feilsøkingstips for å reparere dem.

Bildekvalitet

Din Samsung SPN4235 kan lide av bilde kvalitetsproblemer, for eksempel kornete, ut-av-fokus eller ellers dårlig bilde viser. For å løse slike problemer, kan du sikre at alle ledningen forbindelsene kjører fra veien til eksterne enheter er sikker. Slike eksterne enheter kan inkludere DVD-spillere, kabelbokser, satellittmottakere, datamaskiner og TV-mottakere.

Ingen strøm

Hvis Samsung SPN4235 ikke slå på, kan du ha et tilkoblingsproblem. Kontroller at den PDP støpselet ledningen er riktig koblet til en stikkontakt. Hvis tilkoblingen er sikker, men problemet vedvarer, kan stikkontakten være ødelagt, så kobler veien til en annen stikkontakt å se om dette løser problemet.

Ikke noe bilde

Hvis din PDP ikke vise bilder selv når koblet til et strømuttak som fungerer, må du kontrollere at du har slått på veien ved å trykke på "Power"-knappen på veien eller dens fjernkontroll. Dessuten, sjekk at du har plugget inn og slått på den eksterne enheten du bruker som DVPS videokilde.

Mørke eller lyse bilde

For en skjerm som er for mørkt, gå til DVPS innstillingsmenyen og øker verdiene for "Lysstyrke" og "Kontrast" innstillinger. For en skjerm som er for lyse, gå til Innstillinger-menyen og redusere verdiene for innstillingene for "Lysstyrke" og "Kontrast".

Liten eller stor bilde

Hvis Samsung SPN4235 produserer en skjerm som er for liten og ikke fylle opp skjermen, eller den produserer en skjerm som er for stor og synes å strekke utover grensene for skjermen, er dette sannsynligvis et problem med innstillingene. Løse problemet ved å gå til DVPS innstillingsmenyen og øke eller redusere verdien av DVPS "Size"-innstillingen.

Fjernkontrollen problemer

Hvis fjernkontrollen ikke kan kontrollere kanaler eller innstillingene for veien, anbefaler VEIENS bruksanvisningen for å trykke på "Mode"-knappen på fjernkontrollen for å sette kontrollen i "TV" modus. Hvis DVPS fjernkontrollen er absolutt unresponsive, sette inn nye batterier i fjernkontrollen at pluss og minus terminalene på batteripolene med tilsvarende terminalene på fjernkontrollens batterirom.