Nnywellness.com

Hvordan slette valgt samtaler på iPhone


Hvordan slette valgt samtaler på iPhone

IPhone "Telefon" funksjonen ikke bare lar deg ringe, men også lar deg vise samtalelisten plassert og mottatt på iPhone. Mens du kan bare slette hele anropsloggen direkte på iPhone, er det en tredjepart program - kalt iBackupBot - som lar deg slette personlige anrop oppføringer.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten, og dobbeltklikk på programsymbolet iTunes for å starte programmet.

• Høyreklikk på iPhone under "Enheter" vei i programvinduet iTunes og velge alternativet "Tilbake Up" på hurtigmenyen som vises. ITunes oppretter en sikkerhetskopi av du iPhone.

• Åpne datamaskinens nettleser og gå til icopybot.com. Klikk koblingen "Alternativet", etterfulgt av "Last ned"-koblingen ved siden av overskriften "iBackupBot" å dataoverføre det programmet installert. Dobbeltklikk installasjonsfilen iBackupBot og følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet på datamaskinen.

• Dobbeltklikk ikonet iBackupBot programmet for å starte programmet. Klikk på iPhone-enheten under overskriften "iTunes backup" vise enhetens siste sikkerhetskopiering, som er den du opprettet i trinn 2. Velg kategorien "Plugin" og velger "Anropslogg" Plugin-menyen.

• Klikk på samtale loggposten du vil slette for å utheve den. Klikk "Slett merkede poster" for å slette den anropsliste-oppføringen fra iTunes backup. Gjenta for eventuelle andre samtale endringsloggposter du vil slette.

• Klikk "Lukk Database Editor vindu" for å lukke vinduet for samtalelogg. Velg kategorien "Fil" og velg alternativet "Gjenopprette" fra fil-menyen. Når spurt, klikker du "Ja" for å gjenopprette iPhone bruker endret sikkerhetskopifilen. Din valgte oppringingen loggoppføringer fjernes fra enheten.