Nnywellness.com

Hvordan utslipp Telefonbatterier


Hvordan utslipp Telefonbatterier

Hvordan belastes fast en enhet som drives av et batteri NiCad, NiCd eller LiPoly kan redusere eller opprettholde batteriets kapasitet. Mens disse typer batterier kan være fulladet, vil de mister evnen til å gjenkjenne full lading og oppføre seg som om de har kjørt strømforbruket. Dette kalles å miste kostnad minnet. Litiumionbatterier (Li-Ion) har ikke dette problemet, men de kan bli skadet av overlading. Å riktig oppfylle NiCad, NiCd eller LiPoly batterier slik at de kan lades fra virkelige nullpunktet makt er en enkel vane å kjøpe. Lære å fullstendig løslatelse Li-Ion batterier før lade dem vil bidra til å bevare det batteriet livet også.

Instruksjoner

• Aktivere mobiltelefon og tilgang til innstillingsmenyen ved å følge instruksjonene i håndboken med telefonen merke og modell.

• Slå av alle dvaleinnstillinger eller tidsinnstillinger angir telefonen til strømsparingsmodus. Dette vil øke hastigheten på tiden det tar for å lade batteriet. Lagre innstillingene og gå tilbake til hovedskjermbildet. Sjekk telefonen regelmessig for å overvåke batteriikonet der den renner. For å fremskynde utslipp prosessen bruk mobiltelefon nettleseren for å surfe på Internett, spille musikk på telefonen eller spill lagret på telefonen som alle disse handlinger fortere batteriet utskrivning.

• Vent til telefonen å slå seg av på grunn av batteriet. Kontroller at det ingen er igjen ved å prøve å slå på telefonen igjen. Hvis telefonen er helt utladet vil det ikke engang slå på hovedskjermen hvis det gjør, vente enda 20 minutter og prøv på nytt.

• Koble laderen til telefonen og en strømkilde og vente på det å lade helt før du kobler fra laderen. Telefonen er helt ladet når det vises en melding som angir tillegget er fullført, røde lyset indikerer ladingen pågår har slått grønn eller en hake vises over batteriikonet (se telefon manualen som vises). Gjenta denne prosessen hver 3 uker for å opprettholde riktig batteriet.

Tips og advarsler

  • Vurder hvor lenge det vil være før telefonen kan kobles til en lader og justere hvordan telefonen brukes tilsvarende. Surfe på nettet, spille spill og lytte til musikk på mobiltelefon alle får en raskere batteribruk enn begrenser behandling å samtaler og SMS-meldinger.
  • Ikke koble fra laderen fra telefonen før batteriet er helt ladet eller dette vil redusere batteriets kostnad minnet også.