Nnywellness.com

Slik åpner en iPod Nano, 2nd Gen.


Slik åpner en iPod Nano, 2nd Gen.

Andre generasjon iPod Nano, som ble først utgitt i 2006, er ikke lenger selges i Apple stores som i 2010, og har blitt erstattet av etterfølgende generasjoner. På grunn av en alder av enheten, tar stor forsiktighet når du prøver å åpne den, som det kan lett bli ødelagt og vil være kostbart å reparere. Ta det med til en Apple-butikk før du prøver å ta den fra hverandre og fikse det selv.

Instruksjoner

• Skyv flat slutten av plast kniven under de hvite rammer på de fire hjørnene av Nano fjerne. Fjern skruen ved siden av hodetelefonutgangen med Philips og skru ut skruen på den andre enden av Nano. Fjern skruene på hver side av/på-bryteren.

• Lirke ut hodetelefonkontakt med skrutrekkeren. Det legges til en ledning som er tilkoblet i Nano, så vær forsiktig. Plasser skrutrekkeren i denne åpningen hvor ledningen er stikker og finne skruen inne; Skru den.

• Skyv skrutrekker under sølv stripen ved siden av hodetelefonutgangen åpning og press. Plasser skrutrekkeren i Nano gjennom åpningen nederst og forsiktig lirke den åpen.