Nnywellness.com

Sende en tekst fra en PC til en AT&T mobiltelefon


Sende en tekst fra en PC til en AT&T mobiltelefon

Sende en tekstmelding er en kort og enkel måte å kontakte noen, spesielt hvis du ikke kan ringe dem. Hvis du ikke har en mobiltelefon eller en tekst beskjed pakke på mobile plan, kanskje du tror det er umulig å tekstmelding en AT & T kunder. Likevel, har du to alternativer for å sende en tekst---avhengig av om du er også en AT & T kunder---med PC og Internett.

Instruksjoner

Gjeldende AT & T trådløst kunder

• Åpne Internett-leseren. Besøk Wireless.att.com og logge på Internett-kontoen. Hvis du ikke har registrert for Online Account Management, klikk på den blå Registrer lenken og følg instruksjonene for å konfigurere kontoen.

• Klikk i avsnittet "Mine meldinger" og Finn "Sende en tekstmelding" linken. Skriv inn mottakerens ATT & tall i boksen "Send til" å sikre at du inkluderer retningsnummeret. Klikk i boksen og Legg opptil 150 tegn med tekst.

• Korrekturlese meldingen og foreta eventuelle nødvendige endringer. Hvis teksten oppfyller tilfredshet, klikk på "Send"-knappen og vente på bekreftelse. Etter AT & T, vises en melding på skjermen som vil enten si at teksten har blitt sendt eller at meldingen kan ikke leveres. Gå tilbake og sjekke mottakerens nummer skal du motta feilmeldingen.

Ikke-AT & T-brukere

• Logg på e-postkontoen. Hvis du ikke har en e-postkonto, opprette en gratis gjennom nettsteder som Yahoo eller Google. Åpne en ny melding. Finn delen "Til" og skriv inn mottakerens 10-sifrede AT & T cellen telefonnummer etterfulgt av "txt.att.net. er"

• Skriv inn meldingen i boksen "Avfatte". Du kan legge til mer enn 150 tegn i teksten, men vær oppmerksom på at mottakeren vil motta flere meldinger. AT & T vil bare tillate dem å vise 150 tegn om gangen.

• Kontroller at du har angitt riktig telefonnummer. Hvis du sender konfidensielle opplysninger, er det viktig å unngå meldinger galt på & T kunde. Klikk "Send". Du vil ikke bli gitt en bekreftelse. Men hvis nummeret er feil, får du en feilmelding fra en mailer daemon