Nnywellness.com

Hvordan du kjører en datamaskin-diagnostikk på en 97 Cavalier


Hvordan du kjører en datamaskin-diagnostikk på en 97 Cavalier

I 1997 Chevrolet Cavalier driver On-Board diagnostiske andre generasjon av problemer med koding. Cavaliers datamaskinen kjører et system for rutinemessig systemkontroller, og når et problem eller feil oppdages, utsteder en problemer-kode. Dette utløser belysning av Cavalier's "service snart" lyset på dashbordet. Koble til Cavaliers diagnosesystemet gjøres best med en håndholdt OBD-II koden leser. Noen butikker og auto deler forhandlere gir skannere gratis, mens andre tar gebyr for diagnostiske tjenester.

Instruksjoner

• Kontakt din kode-leser brukerhåndboken for å identifisere metoden for å hente problemer med koder. Prosessen er vanligvis lignende mellom skannere, men fremgangsmåten kan variere avhengig merkevare. Merk manualsidene som inneholder alfanumeriske problemer med koder og beskrivelse.

• Angi skannerens Brukerhåndbok på dashbordet og sette inn Cavaliers nøkkelen i tenningen, men ikke starte bilen.

• Nå under dashbordet og rattstammen og Finn diagnostiske uttaket. Datatilkoblingen linken er inngangsporten til Cavalier's OBD-II-systemet. Du finner det direkte under din rattet.

• Koble OBD-II koden leseren til diagnostiske porten.

• Start motoren og se koden leseren. Noen lesere aktivere dem selv etter oppdager informasjon streaming i fra Cavaliers diagnosesystemet. Noen skannere krever å trykke "På"-knappen, og deretter utstede en kommando for å hente problemer med koden.

• Les koden på skannerens skjermen og deretter se i brukerhåndboken for å identifisere kodene. Brukerhåndboken kan bare ha generelle koder, ikke de som er levert av Chevrolet. Om nødvendig kan du se en nettside som OBD koder (se ressurser) for å identifisere problemer med koder.

Tips og advarsler

  • Når du har fullført trengte reparasjoner, alltid fjerne kodene fra diagnosesystemet. Hvis du ikke gjør det, forblir det tjenesten lyset tent på din Cavalier dash.