Nnywellness.com

Hvordan du overfører Video fra et Sony Handycam DCR-HC21 til en datamaskin


Hvordan du overfører Video fra et Sony Handycam DCR-HC21 til en datamaskin

Sony DCR-HC21 er en mini digitalt videokamera (DV) med 20 x zoom kapasitet for å fange stor hjemmevideo. I tillegg har til DRC-HC21 bygget inne webcam evne, samt mange andre funksjoner. Som med andre DV-produkter, kan du overføre video fra et Sony Handycam DCR-HC21 til en datamaskin. Derfra kan du redigere opptakene, brenne den på en DVD eller laste den opp til Internett.

Instruksjoner

• Angi Sony DCR-HC21 handycam ved siden av datamaskinen du ønsker å fange opptakene. Sikre at Sony er fulladet, eller koble den til en stikkontakt, så det ikke vil kutte ut på grunn av et svakt batteri i en overføring.

• Koble det jeg-Link-kontakten på Sony Handycam til en DV-inngang på datamaskinen med en DV-kabel. Jeg-Link socket for DCR-HC21 er på baksiden av kameraet.

• Slå på Sony Handycam. Sett kameraet i "Spill/Rediger" modus. Slå på datamaskinen.

• Starte din video-redigering programvare. Både Apple og Windows-maskiner leveres med innebygd redigering og fange programvare. På nåværende Apple-maskiner, dette er iMovie, mens på nye PCer, dette er Windows Live Movie Maker. Hvis du ikke redigere eller fange programvare, finnes det en rekke freeware programvarepakker eller pakker du kan kjøpe for dette formålet.

• I redigering programmet, bytte innspill til Sony Handycam. Dette blir vanligvis gjort i "fil-menyen." Flytt bryteren på bunnen av skjermen til kameraikonet i iMovie.

• Bruk VCR-lignende kontrollene i redigering programmet for å navigere til delen av båndet du vil fange. Når satt, trykk på "Record" eller "Capture"-knappen. Datamaskinen vil fange opptakene og importere den til din redigeringsprogram.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har rikelig med harddiskplass hvis fange mye opptak.