Nnywellness.com

Hvordan bygge en enkel kanal TV-antenne


En ekstern TV-antenne mottar gratis signaler fra kringkasting tårn satt opp av lokale TV-stasjoner. Du kan gjøre en TV-antenne som vil motta en eneste TV-stasjon fra kringkasting tårn. Dette krever forsyninger fra en hobby butikk eller en elektronikk forsyning butikken, verktøy som vanligvis finnes rundt hjemmet og en digital omformer for å endre signalet. Du trenger ikke å endre TV som antennen kobles.

Instruksjoner

• Besøk en online website det gir referanse bølgelengde frekvenser for TV-kanaler som kringkastes i ditt område, for eksempel tabellen Wave lengden på webområdet for antenne (se ressurser). Noter av antenne wire som er nødvendig for å plukke opp en TV-kanal, for eksempel kanal 8.

• Måle riktig antall tommer fra den ene enden av twin bly antenne ledningen og kutte ledningen på merket sted. For å plukke opp kanalen 8, for eksempel klippe ledningen på 31-tommen mark. Kast overflødig ledningen.

• Lage en 4-tommers rift fra den ene enden av antenne-ledningen med verktøyet kniv. Skille to ledninger fra hverandre med fingrene. Fjerne 2 inches av isolasjon av to ledninger med wire strippere.

• Løsne de to skruene på 75 OHM transformator med Phillips-skrutrekker. Vind eksponert endene av to ledninger i den ene enden av antenne ledningen rundt de to skruene på 75 OHM transformator. Skru i skruene.

• Koble en slutt på koaksialkabelen til koaksial porten på 75 OHM transformator. Koble den andre enden av koaksialkabelen til koaksial inngang på baksiden av TVEN.

• Slå på TVEN med dens fjernkontroll. Trykk på "Menu"-knappen. Velg "Video Input" innstillingen "Video". Velg "Maur" for "Antenne" fra listen over valg presentert. Trykk på "Menu"-knappen. Ordne gratis slutten av antenne ledningen langs baseboard av veggen ved siden av TVEN.

Tips og advarsler

  • Endre lengden på twin bly antenne ledningen vil bestemme stasjonen som kan mottas.
  • En digital omformer boks kan være nødvendig å endre signalet Hvis TV nekter å godta signalet er.