Nnywellness.com

Hvordan å laste GPS-programvare til Miopocket


Hvordan å laste GPS-programvare til Miopocket

MioPocket er en fritt installerbar programvare oppdatering som gir en rekke funksjoner og innstillinger til en bruker med høy fleksibilitet, funksjoner og funksjoner. Kompatibel med nesten alle WinCE basert personlig styringen system eller GPS, MioPocket inkluderer ikke bare MioMap ruten leder og fire GPS plotting og kartlegge programmer, men også tilbyr lyd og video media spillerne, boklesere, flere språkordlister, en rekke spill, bildevisningsprogrammer, en grafikk editor, MSOffice dokumentet Forpremière, tekstredigeringsprogrammer, avtaler og oppgaver styringsverktøy, samt en metode for å opprettholde kontakter , konvertering av enheter eller beregninger, og sette en reaktivering alarm.

Instruksjoner

MioPocket SD Card installasjonen

Starte enheten for å sikre at eldre versjoner av MioPocket ikke kjører.
Kontroller tidligere befolkede versjoner av MioPocket avsluttes ved å utføre en hard-restarte enheten.

Husk katalogen valgte å lagre installasjonsfilene MiPocket.
Last ned og pakk versjonen av MioPocket du vil installere på enheten. Ikke filene direkte til SD-kortet, som det vil være nødvendig å nøye montere installasjonsbildet presentert for enheten. Note fil-størrelse utdraget fra pakket pakken.

• Sett inn SD-kortet i det riktige sporet på PCen. Klikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet og gå til stasjonen tilsvarer nylig satt inn SD-kortet.

• Kopier mappene "Media" og "MioAutoRun" fra innholdet i utdraget zip til øverste nivå katalogen av SD-kortet.

• Finn følgende filer fra de Hentet fra MioPocket pakken:

MioAutoRun.exe

MioAutoRun.mscr

Mortscript.exe

Kopiere disse tre filer til øverste nivå din SD-kort.

• Gi nytt navn til de tre filene kopierte i trinn 5 ved å erstatte prefikset "Mio" i filnavnene MioAutoRun.exe og MioAutoRun.mscr til modellnummeret til enheten. For eksempel hvis enheten er modell c310, MioAutoRun.exe blir c310AutoRun.exe og MioAutoRun.mscr er omdøpt til c310AutoRun.mscr.

Merk: Hvis enheten er en c320, c520, c620, c720, c725 eller c728, filen et nytt navn er ikke nødvendig og kan du trygt hoppe over dette trinnet.

• Koble USB-kabelen var koblet ut SD-kortet fra PC og sette den inn i den mobile enheten.

• Trykk på power-knappen én gang, og Merk at skjermen blir svart og deretter nytt lyser før en meny vises. Velg "Kjør MioPocket" for å begynne installasjonen av MioPocket.

Merk: Hvis menyen ikke vises, en bløt-restarte enheten kan være nødvendig.

• Restarte enheten når installasjonen er ferdig hvis det ikke gjør det automatisk. Når enheten er siste omstart, var MioPocket med hell installert og klar til bruk.