Nnywellness.com

Hvor å hekte en Slingbox


Hvor langt har TV kommer fra 3 kanaler og fjernkontrollene? Ser ikke lenger enn det Armbind som gjør en person til å vise sine TV fra overalt helst. Alt som trengs er en høyhastighets Internett-tilkobling og en datamaskin.

Instruksjoner

• Koble Armbind til videokilden. Uansett kilde leverer kabel programmering, koble Armbind til enheten (DVR, satellitt eller kabelboksen). Bruk kobling-kabelen som følger med Armbind.

• Koble infrarød sender kontakten til den angitte Armbind porten og plasser den motsatte enden foran kabelboksen infrarød sender. Dette er hvordan kanalene er endret eksternt. Armbind har tusenvis av kabelbokser forhåndsprogrammert men noen ganger ikke alle enheter eller knappene fungerer gjennom Armbind. (se ressurser for hjelp)

• Koble Armbind til strømnettet ethernet ved hjelp av ethernet-kabelen fra Armbind. Hvis det er en tilgjengelig Ethernet-stikkontakt deretter koble Armbind direkte til stikkontakten. En Ethernet-ruter fungerer også som en tilkobling. Hvis alt annet svikter Armbind har en enhet blir som en stikkontakt til en brukbar Internett-port. (se ressurser for en link)

• Finne en tilgjengelig eletrical stikkontakt å plugge Armbind inn. Nå er Armbind hekta opp og klar å gå.

• Konfigurere programvaren for Armbind. Sett inn programvaren som fulgte med Armbind i CD-stasjonen på datamaskinen. Følg fremgangsmåten i veiviseren. Når programvaren finner tilkoblingen ville den liste boksene tilgjengelig kabel for oppsett. Merk kabel fra listen. Programvaren varsler brukeren hvis det er problemer. Et digitalt programguide vises på skjermen hvis alt er riktig tilkoblet. Kontroller alle tilkoblinger Hvis programoversikten ikke vises.