Nnywellness.com

1968 Chrysler Newport lakkfarger


I 1968 Chrysler Newport ble tilbudt med et stort utvalg av farger, men ikke så stor som noen Mopar muskelbil nyanser. En 1968 Chrysler maling chip diagram viser 16 forskjellige fargealternativer, som var også tilgjengelig på andre Chrysler modeller. Chrysler maling ble produsert av Ditzler bil er ferdig, og hver farge var gitt en fem-tall koden betegnelse. Den opprinnelige fargen for Chrysler produkter kan finnes på bilens data plate.

Maling farger

Fargevalg for i 1968 Newport forble i sonen konservative, reflekterer bilens bruksområde som luksus modell. Blues, gull, greener, mørke og nøytrale farger var normen, med "Polar White" og "Svi Red" på ulike endene av spekteret. I henhold til maling chip valget på Mopar 1, tok mange av navnene på en desidert kongelig luft: "Formelle Black," "Militære Blue" "Consort Blue" "Sovereign Gold" og "Antikke elfenben."

Andre alternativer for maling

I Newport har ikke mange stylingalternativer om maling. Det var ingen uthevingsstriper på modellen og ingen tofarget taket kombinasjoner. Taket er enten malt fargen på bilen eller har et svart vinyl dekke. Ifølge ConceptCarz var det eneste unntaket en tre-paneled Chrysler Newport konvertible alternativet bare tilbys våren 1968. Bare 174 er kjent for å ha produsert.

Maling koding

Ditzler har sin egen farge kodesystem, som gir nøyaktige pigment reproduksjon når du blander ny maling. Koden også skiller den fra lignende farger brukt på andre kjøretøy gjør. Hver er definert av det første sifferet av koden "1" for blues, "4" for greener, etc. For å identifisere den tiltenkte maling fargen i Newport eller Chrysler produkter, finne data koden funnet under panseret på fremre høyre forskjerm godt. Ifølge Mopar muskler er på den andre linjen fra bunnen av koden, det en to bokstaver, en-nummer maling kode, ligger under "PNT" betegnelsen som kan refereres til Mopar 1 maling diagrammet.