Nnywellness.com

Hvordan unngå å slette en iPod å synkronisere den


Hvordan unngå å slette en iPod å synkronisere den

Når du kobler iPod til datamaskinen for lading, er det lett å utilsiktet sletter iPod-informasjon på grunn av iPod AutoSync funksjonen. Funksjonen for automatisk synkronisering erstatter all informasjon på iPod med gjeldende informasjon i iTunes-biblioteket. For å hindre at dette skjer må du deaktivere funksjonen for automatisk synkronisering og konfigurere iTunes-innstillingene slik at manuell iPod management er aktivert. Når Manuell håndtering er aktivert, må du dra og slipp musikk til iPod for å legge den.

Instruksjoner

• Klikk "Start", "Alle programmer," "Eple" og "iTunes" for å starte iTunes på PCen. For Macintosh-maskiner, klikker du på "iTunes"-symbolet i dock.

• Koble den brede, flate enden av USB-kabelen til din iPod, og koble den andre enden til datamaskinens USB-port.

• Velg kategorien "iPod" i iTunes sidepanelet og klikk "X" vises meldingen "Syncing iPod."

• Merk av for "Manuelt administrere musikk og video." Klikk "Apply" for å lagre innstillingene.