Nnywellness.com

Hvordan installere en Video avsender


En "Video avsender" er en type enhet som fungerer som en trådløs skjøteledning for lyd- og kabler. I stedet for tvers en lang video- eller kabel hjemme, kan du koble den til video avsenderen og har lyd- og informasjonen overføres trådløst til en mottaker og inn i en annen enhet. Dette kan være nyttig hvis du vil koble en enhet som en DVD-spiller til en TV, men ikke faktisk sette de to enhetene hverandre.

Instruksjoner

• Koble trådløs video mottaker til TV-apparatet. Bruke inkludert video kablene som fulgte med video sender pakken. Video mottaker enheten kobles til TVEN på samme måte som et spill system eller VCR ville. Matche fargene på inkludert kablene, og koble de kablene til pluggene på hver enhet med de samme fargene.

• Koble trådløse video senderen til enheten du vil koble til TVEN, for eksempel en Videospiller eller DVD-spiller. Video avsender enheten kobles til denne enheten på samme måte video mottaker enheten koblet til baksiden av TVEN. Matche fargene på inkludert kablene, og koble de kablene til pluggene på hver enhet med de samme fargene.

• Koble til strømkablene for video avsender enheten og enheten video mottaker. Dette gir hver enhet makt må operere. Eventuelt mål roterende rettene på video avsenderen og video mottaker på hverandre. Enkelte modeller krever ikke å gjøre dette, men hvis den øverste parabol delen av hver enhet roterer, mål hver enhet direkte på den andre en å forbedre kringkasting kvalitet.

• Slå på alle enheter. Trykk på "Power"-knappene på TV, video mottaker, din video avsender og enheten du koblet til avsenderen.