Nnywellness.com

Hvordan koble opp Mono blokk forsterkere


Hvordan koble opp Mono blokk forsterkere

Monoblock forsterkere er én kanal forsterkere utformet for å drive vanskelig høyttaler laster og foretrekkes i audiophile stereoanlegg for større kraft og lydkvalitet de leverer. Monoblocks kan være rørforsterkere eller SSD forsterkere, og fordi du trenger to monoblocks til et stereoanlegg, de kan være tunge, varme og vanskelig å sette opp i et lite rom. Trekke opp forsterkere seg krever riktig plassering i forhold til høyttalerne og forforsterker.

Instruksjoner

• Plass hver monoblock forsterker på hver side av preamp, ca 1 til 2 fot fra forforsterker.

• Koble RCA kabler fra preamp utganger til RCA innganger på hver monoblock. Sikre du løpe venstre utgangen av preamp til monoblock slår venstre høyttaler og høyre utdataene for preamp til monoblock slår den høyre høyttaleren.

• Koble høyttalerne til høyttaler Trykk på hver monoblock. Sjekk trykk utdataene vurdering mot din høyttaler inngang motstand å sørge for at du kobler høyttaleren til riktig trykk. Mange monoblocks har både 8 Ohms og 4 ohm utgang kraner. Hvis høyttaleren er en 4-Ohms Last, har koble til 4 ohm kranen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har monoblock rørforsterkere, du kan ofte velge mellom ultralinear og triode modus med flick av en bryter på baksiden av forsterkerne. Ultralinear gir bedre bassrespons og spiller høyere, men triode har en silkeaktig mellomtone mange lyttere foretrekker.