Nnywellness.com

Hvordan lage en Untraceable telefonsamtale


Hvordan lage en Untraceable telefonsamtale

En person kan gjøre en untraceable telefonsamtale for en rekke årsaker. Markedsføring selskaper hindre innkommende tall på filen for telemarketing-formål. Kunder som ringer slike selskaper vil kanskje ikke antallet kjennemerke for å holde telemarketers kaller dem. I tillegg sted undersøkende tjenester ofte untraceable telefonsamtaler mens de utfører sine undersøkende plikter. Uansett dine grunner for å lage en untraceable telefon ringe, her er noen tips for å hjelpe deg.

Instruksjoner

• Bruk en falsk kort for å lage en untraceable telefonsamtale. Selv om etterligning tjenester brukes hovedsakelig av politiet, kan noen få et kort lovlig for å holde sin nummer konfidensiell. Et komplett annet telefonnummer vises på mottakersiden gjør det umulig å spore samtalen. SpoofCard.com er et eksempel på slike tjenester.

• Gjøre untraceable samtalen fra en myk telefon. Samtalen kan ikke spores tilbake ved hjelp av * 57 eller ANI siden det ringes gjennom en proxy-server. Internett-leverandør kan imidlertid subpoenaed for å løslate IP-nummeret som anropet ble gjort.

• Ekstern 67 før du plasserer samtalen. Nummeret ditt vil ikke vises på mottakerens ringer ID. Likevel, hvis personen ringer 57 når du henger opp, han fremdeles kan spore samtalen.

• Plass din untraceable telefonsamtale fra en offentlig betalings telefon.

Tips og advarsler

  • Selv om telefonbokser samtaler er sporbare, gir de en viss grad av anonymitet. Men er mange offentlige telefoner nå kontrollert av adaptere.