Nnywellness.com

Canon 550 DSLR fotografering opplæringen


Ifølge Digital Photography Review er Canons 2010 versjon av Digital Rebel vanskelig å kategorisere. 550D, som også går "Digital Rebel T2i" og "Kiss X 4" er en step-up fra entry-level 500D og et skritt under 50D. Første gang DSLR brukere kan finne 550D litt Avmystifisering, da, siden det er angivelig rettet halv til nybegynnere og en halv på retuning Canon kjøpere. Øvelse gjør mester, men noen tips skal hjelpe deg i gang.

Instruksjoner

• Rotere strømmen ringe til "On" for å aktivere kameraet. Fjern lokket. Kontroller bryteren autofokus på objektivet er satt til "AF" og at bildestabilisator er aktivert (hvis aktuelt). Rotere modusvelgeren på torget grønne ikonet å sette kameraet på full automodus. Skyting på automatisk gjør kameraet gjøre alt arbeidet mens du blir vant til elementære DSLR fotografering.

• Se gjennom søkeren for å ramme inn bildet, noterer de ni små kvadratene rundt bildet. Dette er din fokus soner; som standard settes 550D Center fokus. Line opp torget center med objektet du vil fokusere på og trykk utløserknappen lett. Den røde firkanten blir rødt å indikert at bildet er i fokus. Trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet. Trykker lukkeren å ta en rekke bilder.

• Se gjennom bildet på skjermen når du tar bildet. Etter at du tar et bilde, 550D viser bildet på LCD-skjermen i to sekunder. Du kan trykke på "Play"-knappen ved siden av LCD-skjermen til å angi avspillingsmodus og se på bildene.

• Rotere modusbryteren for å endre hvordan du tar bilder. Canon utviklet modusvelgeren på 550D å gruppere kontroller i to soner (unntatt filmmodus) - basic og kreative. Sonen grunnleggende inkluderer automodus, kreative auto, blits av, portrett, landskap, nærbilde, sport og kveld portrett. Kreative opptaksprogrammer er litt mer avansert. De inkluderer automatisk dybdeskarphet, programmet automatisk eksponering, og lukkertid, blenderåpning og full manuell modus. Hver modus virkelig krever et kurs til seg selv, men hvis du tilegne deg selv å prøve å ta noen bilder på hver modus vil du begynne å se fordeler og ulemper av modiene.

• Gjennom din bildedetaljer å forstå hva som gjør et godt bilde. Trykk på avspilling-knappen og bla gjennom bildene til du finner et bilde du liker. Trykk på \\\kontrollblokken endre informasjonen som vises. Ta note av lukkerhastighet og blenderåpning verdiene, innstillingen hvit balanse og ISO som kameraet valgte og så prøve å gjenskape disse verdiene med nye skudd. Som du ta flere bilder, vil du lære å lese lyset å vite hva slags lukkertid og hvitbalansejusteringer er nødvendig, og så kan du spille med aperture og fokus for å skape dramatiske bilder.