Nnywellness.com

Typer bil blomsterløk


Det er mange forskjellige lys i hver bil. Hver bruker en bestemt lyspære. Hvert merket og modellen bruker sin egen lyspærer. Noen ganger vil biler bestemt selskaper bli utstyrt med utskiftbare pærer. Tilsvarende er det tredje markedet pærer som passer til en rekke ulike fabrikater og modeller. Lyspærer kan være unike, krever visse effekten og passer inn i bestemte kontakter. Det er viktig å sørge for riktig pærene brukes på de riktige stedene for å sikre riktig ytelse.

Frontlykter og bremselysene

Det er i utgangspunktet tre typer pærer i frontlykter og bremselysene; Glødende, Halogen og Xenon. Glødende er vanlige lyspærer som de fleste amerikanske produsenter bruker. Disse gir vanlige lys med vanlige lyspærer. Halogen lys egentlig bruker glødepærer men har en tungsten filament lagt; Resultatet er et lysere, hvitere lys som er snillere på øynene og varer lenger. Dette er dyrere enn glødepærer. På høyeste slutten av pære pyramiden er Xenon pærer. Disse bruker en blanding av gasser for å produsere et hvitt lys som trekker minst strøm fra batteriet.

Spesialitet lys

Det er spesialitet utvendig lys som krever spesialitet pærer på visse biler. Disse kommer i tillegg til vanlig lys, og har bestemte funksjoner. Eksempler er tåkelys, lys og blyant bjelker. Noen ganger krever disse lysene spesialitet pærer, men ofte er de ikke. Se referanse for søkemotorer som kan avgjøre de spesifikke pærene for bestemte fabrikater og modeller.

Interiør pærer

Flere og flere interiøret biler har ekstra bekvemmeligheter som krever lyspærer. Interiør belysning, speil belysning, hanskerommet belysning, etc. alle krever sine egne pærer. Hver modell og merke har sin egen liste over pærer. Luckily there are many Internet search engines, such as www.autoguide.net, dedicated to finding the varying bulbs.