Nnywellness.com

Hvordan å polere bilen riktig


Hvordan å polere bilen riktig

Polering bringer tilbake skinne en bil som har falmet maling eller gjør en nylig malt bil ser enda lysere. Søker polsk eller fullføre prosessen feil, swirl blader merker på overflaten av bilen ofte vanskelig å fjerne. Lære hvordan å polere bilen riktig tar tålmodighet og praksis; Lær de riktige prosedyrene under prosessen med å bruke noen enkle trinn og merk forskjellen neste gang du polsk bilen.

Instruksjoner

• Parkere bilen i skyggen så solen ikke varme malte overflaten. Hvis bufferen brukes på malte overflaten når den er varm, kan det skade lakken.

• Vask bilen med bil såpe og en myk svamp. Skyll bilen og la dem tørke helt.

• Bruk en half-dollar størrelse mengde bil polsk på polering puten en høyhastighets buffer. Plasser buffer mot overflaten av panseret på bilen og aktivere bufferen. Flytte bufferen i små sirkulære bevegelser mens du bruker polske.

• Polsk bilen en panelet samtidig, begynner med hette og flytte til støtfangeren foran, taket, dørpaneler, bakre kvartal panel og bagasjerommet lokket. For små steder vanskelig å nå med bufferen, bruk en bomull håndkle og polsk området for hånd.

• Gå over hele bilen igjen med en myk, tørr polering pad. Dette er å bringe en skinne på overflaten av nylig polert maling. Flytt bufferen i små sirkulære bevegelser, og ikke tillate det å bo på ett sted for mer enn andre.

Tips og advarsler

  • Ikke trykk bufferen til overflaten og ikke la den på ett sted for mer enn et sekund eller to. Dette kan føre til brenne gjennom maling og forårsake skade.