Nnywellness.com

Tips om hvordan bygge en SPL System


Tips om hvordan bygge en SPL System

Lyd trykk plan flate eller SPL, orientert bil lydsystemer brukes hovedsakelig til konkurransen. Mange ganger disse systemene er designet for å produsere slikt Press at kjøretøyene ikke er kjørbare, på grunn av vekten lagt for kjøretøy tetthet. Bilen er en daglig driver eller må slepes på en trailer for en konkurranse, er for SPL systemer unik over andre typer.

Spenning

SPL systemer bruker ofte bredden av sekundær batterier som er alle knyttet til systemet. Uten spenning nødvendig for å levere tusenvis av watt til store mengder forsterkere i bruk, er du ferdig før du begynner. Selv om et enkelt batteri for bilens ladesystem bør være tilstrekkelig, er en stor Dynamo og flere dyp-syklus batterier isolert fra hovedsiden lading system også nødvendig.

Drivere

SPL systemer bruker mye av området driveren kjegle å produsere presset som trengs for å vinne konkurranser. Trenger du flere subwoofere å generere SPL nivåer nødvendig for å konkurrere i SPL kamper. Husk at for hver sjåfør i bruk, din trenger minst ett femtinitti forsterker kanaler for å drive dem. Disse driverne generere enormt press, så mange konkurrenter resultatet ved hjelp av ukonvensjonelle metoder for lyd deadening. Betong, lyd-deadening ark og tilfeller av caulk brukes til å maksimere bilens vekt for å inneholde dette presset.

Plass

SPL kjøretøy, gitt mengden av forsterkning, batteri-lagring og vedlegg plass, krever betydelig kvadratmeter. Du bør velge kjøretøyet for dette tilsvarende. Mange SPL konkurrenter bruk sport nyttekjøretøyer eller store tomme varebiler grunn. Ikke forvent å huse mengden av utstyr for å generere sant kraftig lydtrykk i gjennomsnittlig sedan eller kombi.

Penger

Lydtrykk nivå orienterte kjøretøy krever betydelig mer utstyr enn gjennomsnittlig bilstereo systems. Med flere drivere og forsterkere i spill, sammen med miles av kabling nødvendig å koble alt, budsjettmessige kravene for byggesystemer som dette bør ikke undervurderes. I tillegg kostnaden av å taue en tunge kjøretøy, lagring og kjøretøy endringer som bolter i 30 tommers tykke windows er alle ting som ofte overses. Bygge en virkelig SPL bil er en ekte oppgave, forbruker betydelige ressurser i form av tid og penger.