Nnywellness.com

Hvordan du Wire en høyttaler Crossover


En krysskabel er et sett av frekvens-innstilt filtre som direkte til riktig lyd-frekvenser til de forskjellige delene av en høyttalersystem. I bilstereo er dette mest kjent i "komponentsystemer" - høyttalersystemer som består av et par bass og diskant, skal plasseres slik at lytteren oppnår bedre stereoavbildning og separasjon. Signalet er matet til bass og diskant gjennom høyttaleren overganger, og ledninger crossover riktig er avgjørende for riktig drift av systemet.

Instruksjoner

• Undersøke høyttaler crossover. Selv om du finner variasjoner blant ulike modeller, er det tre ting du vil lete etter i din:

Et sett av terminaler merket "input" eller kanskje "fra amp." Dette er signalet innspill til crossover. En rekke terminaler merket "woofer." En rekke terminaler merket "diskanthøyttaler."Terminaler for de fleste overganger består av skruen terminaler. En skrue er løsnet, wire er glidd under skruen og skruen strammes ned for å gjøre tilkoblingen. • Stripe isoleringslaget endene av høyttalerledningen som kommer fra din signalkilde (mottaker eller forsterker) så den 3/8 tommen av nakne wire er utsatt. Koble ledninger til inngangsterminalene løsne skruene, slipping kabelendene under og stramme. Det er viktig at polariteten er riktig, så kontroller at høyttaler ledningen ledelsen kommer fra positiv resultatet av din signalkilde kobles til den positive innspill av crossover. Likeledes kamp negativ til negative.

• Koble høyttaler ledningen fører kommer fra diskant til diskant resultatene av crossover. Metoden for å koble ledninger til crossover er det samme som i trinn 2. Pass på at polariteten er riktig, som beskrevet i trinn 2.

• Koble wooferens høyttaler ledningen fører til wooferen resultatene av crossover. Du vil koble høyttalerkablene som du gjorde i forrige trinn. Pass på at polariteten er riktig når du gjør hookups.