Nnywellness.com

Hvordan bruke en Garmin Nuvi 350 for Geocaching?


Hvis du har en GPS enhet, og du har ikke hørt om geocaching, er så du seriøst glipp gøy. Geocaching bør betraktes som skattejakt for voksne. Bruke din Garmin Nuvi 350, du finner - fots - den nøyaktige plasseringen av små, hemmelige behandler og skatter som har blitt satt på plass av andre Garmin-brukere. Du vil ofte finne at det er turbokser innen gangavstand fra hjemmet, noen ganger mer enn 0,2 miles unna. Følge noen enkle trinn og du vil være på vei til å finne skatten.

Instruksjoner

• Koble Garmin Nuvi 350 til datamaskinen og fastvaren Nuvi bruker Garmin-programvare. Last ned den egendefinerte POI (meningene av interesse) loaderen på enheten fra Garmin-programvare.

• Velg ønsket informasjon og deretter kjøre en geocaching spørring. Velg resultatene som samsvarer mest mulig med din sted eller helst du ønsker å jakte, og få dem sendt til deg i GPX-format.

• Åpen email og ekstra GPX filene i egendefinert POI lasteren å legge dem til din Garmin Nuvi. Koble GPS-enheten fra datamaskinen, og slå den på.

• Velg "Hvor å" på din Nuvi, etterfulgt av "My Locations" og deretter "Brukertilpassede." Hvis alt ble gjort riktig, vil valgte cacher være tilgjengelig til å bla gjennom. Bruk din Nuvi Off-Road og fotgjenger innstillingene når du er i området i en hurtigbuffer. Bruke Skyview modus når du er rett på toppen av den.

Tips og advarsler

  • For å bruke egendefinert POI-Loader, må du oppgradere medlemskapet Garmin til en premie regningen som vil koste rundt $3 per måned.
  • Du kan legge til koordinater manuelt i Garmin ved å velge alternativet "Hvor å" på din GPS.
  • Hvis du er på jakt etter utfordrende hurtigbufferen i mer eksternt, er det alltid lurt å la noen vite hvor du skal før du reiser.