Nnywellness.com

Hvordan endre en Smalbånd O2 Sensor Over til en bredbånds-Sensor


En smal band O2 sensor brukes hovedsakelig for tuning luften drivstoff forholdet i bilen. Fabrikken O2 sensoren formålet er å måle mengden av luft og drivstoff blandes i gass kroppen. Den gjør dette indirekte som en slags "backup" for gass og inntak systemet. Ved å måle avgasser, det kan fortelle hvor mye luft og drivstoff var i forbrenningskammeret. En bredbånds O2 bare måler et bredere spekter av luft til drivstoff blandinger og lar deg finjustere motoren for et egendefinert racing program.

Instruksjoner

• Plass kontakten under foran jack punkt og løft opp på bilen. Stedet jack står under foran knip sveiser på bilen. Dette er normalt plassert direkte under de foran fører og passasjer side dørene. Senk bilen på jack står.

• Klatre under bilen og Finn din O2 sensorer. Det er en før katalysator (avlange, forstørret "egg" inline med din eksos rør) og etter katalysator. Koble den elektriske kontakten til O2 sensoren. Dette er en plug-stil kontakt. Trykk ned i kategorien beholde og trekke ut pluggen av O2 sensoren. Slå O2 sensoren mot klokken med en O2 sensor flytting verktøyet å fjerne den.

• Installere nye bredbånds O2 sensoren. Bredbånds O2 sensoren passer rett inn i området hvor gamle O2 sensoren var. Urviserne O2 sensoren å stramme og koble elektriske ledninger.

Tips og advarsler

  • For spesifikk informasjon om O2 sensor fjerning og installasjon konsultere bilen manuell (se link i ressurser).