Nnywellness.com

Fjerne noe Stuck i min bil lettere


Fjerne noe Stuck i min bil lettere

Bilindustrien sigarettenner stikkontakter er utsatt for misbruk, som barn sette fremmedlegemer mens på spille; brent sigarett tobakk kan holde seg til lysere spolen og bli lodged i elektriske kontakter til kontakten; og elektronikk makt adapter deler kan bryte, gjenværende fremlegges i kontakten. Med bare en håndfull av verktøy, kan fremmedlegemer generelt bli fjernet, så lenge noen forholdsregler er tatt før fjerningen av elementet.

Instruksjoner

• Finn sikringsskapet i bilen og finne sikring eller breaker som tjenester i sigarettlighterkontakten. Bruk et par nål-nosed tang fjerne sikring eller breaker helt sikring sporet.

• Fjern lettere fra mottaket og skinne en liten lommelykt i mottaket. Analysere plasseringen av fremmedlegeme og noter plass rundt objektet som ville tillate kjevene av Tang for å hente den. Hvis det er nok plass til å innrømme caliper, prøve pinsett, som kan passe inn i mer begrenset plass. Sviktende det, danner en liten krok på slutten av en stykke wire og manipulere objektet. Dette bør gjøre objektet fjernes med tang eller pinsett.

• Tørke ned innsiden av sigarettenneren med en fuktig tørkepapir etter objektet fjernes.

• Erstatte sigarettenner sikring eller breaker i bilens sikringsskapet, og sett deretter lettere baksiden til kontakten.

Tips og advarsler

  • Erstatte lettere hvis delen av fast objektet smeltet på oppvarming spolen i lettere selv. Lettere stikkontakter er standardformat i alle biler, og en ny lettere kan kjøpes billig fra alle bildeler butikken. Flyttbare delen av en lettere generelt må byttes ut, og ikke mottaket, som beholder selv blir ikke varmt nok til å smelte et objekt. Hvis hele receptacle må skiftes ut på grunn av skade fra fast objekt, få en manual for din bil, og følg instruksjonene for utskifting av lettere mottaket.