Nnywellness.com

Tilbakestille oljeskift på en Corolla


Tilbakestille oljeskift på en Corolla

Toyota Corollas begynte med olje endre lys tidlig på 2000-tallet. Tidligere modeller kreves fører eller eier å ta hensyn til kjørelengde for å avgjøre når det var tid for et oljeskift. Olje endre lyset vises på instrumentpanelet som "Maint Reqd." Dette er ikke å forveksles med lyset indikerer at det er et problem i modulen drivverk kontroll. "Maint Reqd" lyset kommer på en bestemt kjørelengde intervaller (rundt 5000 miles) minne driveren eller eier det er på tide å ha kjøretøyet betjent.

Instruksjoner

• Plasser Toyota Corolla nøkkelen i tenningen, men ikke slå nøkkelen.

• Kontroller kilometertelleren lesing på instrumentpanelet er på innstillingen odometer (ikke tur A eller tur B innstillingene). Trykke eventuelt kilometerteller/reset knappen (plassert under lesing) til faktiske kilometerteller kjørelengde innstillingen vises.

• Trykk og hold kilometerteller/reset-tasten med én hånd mens du slår tenningsnøkkelen i nøkkel-/ motor på-stilling.

• Se kilometertelleren lesing til seks bindestreker vises. Hver dash vil blinke individuelt én gang og deretter forsvinner.

• Vent seks nuller ta plassen til selv eliminere bindestrekene. "000000" skal vises på kilometertelleren lesing å angi olje endre lyset er tilbakestilt.

• Kilometerteller/reset knappen og start motoren for å sikre "Maint Reqd" lys vises ikke lenger på instrumentpanelet. Gjenta om nødvendig hvis lyset lyser fortsatt. Lyset kommer på under maskinen starter opp (nøkkel-/ motor på plasseringen av tenningsnøkkelen), men skulle så slå av når motoren har startet.