Nnywellness.com

Trimme verktøy for biler


Trimme verktøy for biler

Bil trim verktøy er vanligvis solgt i sett med fem til syv stykker. Disse verktøyene er viktig å bilen mekanikk, kroppen reparere teknikken, og auto restaurering amatører og profesjonelle. I skrivende er bil trim verktøysett beskjedent priset, rundt $20 for et komplett syv-brikke. Deres beskjedne pris belies deres enorm verdi når du forsøker å fjerne interiør uten å skade den i prosessen.

Døren panelet Removers

Døren panelet removers er tilgjengelig i tre varianter. Hver har et håndtak som ligner en skrutrekker håndtak. Business slutten av døren håndtak remover er hvor verktøyene er forskjellige. De tre variantene er square-hakket, V-hakk og buede V-hakk. Nøyaktig verktøyet brukes på en gitt bil, avhenger av hvilken type kobling legges panelet til døren.

Døren håndtak Remover

Vindus- og håndtere remover er et bredt flat verktøy med et stort hakk på bredeste enden. Du slip verktøyet under håndtaket for å komprimere koblingen holder håndtaket på plass. Når koblingen er fjernet, glir håndtaket bare av døren. Dette enkle verktøyet fjerner både dørhåndtak og vinduet skrur.

Trimme Pad Remover

En trim pad remover er et flatt metalliske verktøy ligner på vindus- og håndtere remover. Trim pad remover er smalere enn døren håndtere verktøyet og har en dyp V-formet spor i den ene enden. Dette verktøyet brukes til å koble maskinvaren som holder ulike interiør trim paneler på plass.

Clip våren Remover

En klipp våren remover er et flatt metall verktøy. Det er vanligvis tosidige å imøtekomme ulike størrelsen og stilen av våren utklippene du bruker det fjerne. Våren klipp brukes til å knytte ulike interiør trim stykker. Våren klipp er ofte C-formet og noen ganger, hvis med åpen ende vender ned, de vises som den greske bokstaven omega.

Molding Release verktøyet

Molding utgivelsen verktøyet er vanligvis laget av flate metall med en pil-like på den ene enden. Du bruker det for å løslate trim utformingen gjør det lettere å fjerne uten forårsaker skade på molding eller bilen. Noen versjoner av dette verktøyet vil komme med en skrutrekker som referanse. Noen ganger har pil-like punktet en liten sving slik at bedre kontroll med verktøyet enn tilbys i flatt versjonen.