Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Norton motorsykkel


Så du har bestemt at en Norton motorsykkel er det du ønsker. Før du kjøper at to hjul skjønnhet, er det flere ting å huske på. Her er hvordan å kjøpe en Norton motorsykkel og få mest for dine hardt opptjente dollar.

Instruksjoner

• Delta på et Vis. Norton vil snart være i forhandlere, men inntil da må du gå til en motorsykkel viser hvor Norton er på stedet og kjøpe direkte fra dem. Du kan bestille motorsykkelen Norton på messen og deretter plukke opp din motorsykkel på en av sine nettverk av regionale forhandlere.

• Kjøpe en Norton motorsykkel fra en privat eier. Sjekk Craigslist, lokale papir, MySpace og Yahoo gruppen listene om en privat eier har en Norton for deg å kjøpe.

• Webstedet for Norton motorsykler (se ressursene nedenfor). Her kan du lære produsentens foreslo utsalgspris (MSRP) og de tilgjengelige modellene. For eksempel har 961/SS Commando en MSRP på omtrent $ 20 000 i signatur-serien.

• Registrer din e-postadresse på webområdet for Norton. Dette gjør det mulig å få den nyeste informasjonen om Norton tilgjengeligheten og statusen på forhandler åpninger så du kan gå inn i et showroom å kjøpe din nord.

• Vurdere å kjøpe en vintage Norton motorsykkel. Mens Norton motorsport, Inc. ikke er tilknyttet de eldre Norton motorsykler, gjenopplever de et navn som har eksistert i over 100 år. Dette kan gjerne gjenopplive eldre Norton motorsykkel markedet. Prøv å søke på auksjon nettstedet for eksempel eBay å finne ut hva eldre Norton motorsykler selger for, og deretter vurdere som slag, den nye eller gamle, du ville heller må ri.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en Norton motorsykkel fra en privat eier kan være vanskelig fordi de fleste ikke vil være villige til å del med sine Nord ennå. Du finner det er bedre å arbeide med Norton dealership.