Nnywellness.com

Hvordan fjerne øvre grillen av et 2007 Monte Carlo


2007 Monte Carlo er en GM coupe basert på en Impala sedan chassis. Det er populært med bakgård mottakere på grunn av sin raske avskrivning som gjorde det svært rimelig på brukt markedet. I tillegg er motoren bukten stor nok til en kort blokk V-8 som GM med Monte Carlo SS. Den øvre grillen på Monte Carlo beskytter det betydelig luftinntaket fra rusk inntak, selv om det kan må fjernes hvis skadet, eller hvis en ettermarkedet grill settes inn.

Instruksjoner

• Kjøre Monte-Carlo i garasjen eller stasjonen måte. Fjerningen vil ikke ta opp mye plass, men det er best å være ute av trafikk når arbeider på bilen. Plasser i Monte Carlo i Park og trekk nødbremsen bare for sikkerhets skyld. Deaktivere Monte Carlo og trekk utløserhåndtaket hette før du avslutter bilen.

• Oppreise panseret og støtte den åpne med hette prop stick som ligger langs motorrommet. Finn de fire skruene som er på forsiden av motoren bukten, rett over toppen grillen. Unbolt bolter med en skiftenøkkel og legg dem til side for mulig gjenbruk. Holde skivene også.

• Finn de fire friksjon klippene som sikker grillen til foran kroppen panel. De knyttes til foran kroppen panel, på sømmen der panelet møter grillen. Skyv en flathodet skrutrekker inn i grillen og kile klippet åpne mens samtidig trekke den del av grillen frem. ta deg tid og være forsiktig å unngå å bryte friksjon klippene. Gjenta for alle fire utklipp. Trekke grillen av hånd og ren grill området med et vått håndkle og en tørr håndkle.