Nnywellness.com

Hvordan installere en Digital TV-antenne


Hvordan installere en Digital TV-antenne

Tilgang til gratis HD-signaler fra etersendt kilder er en stor ressurs for folk som ønsker å vise innhold av høy kvalitet. Gitt retningsbestemt natur HD-sendinger, og at det er lite fleksibilitet i hvor antennen peker riktig ANTENNEINSTALLASJON er en avgjørende skritt i å motta disse sendingene. Ingen spesiell opplæring er nødvendig for å utføre denne oppgaven bare enkle verktøy.

Instruksjoner

Plasseringen teller

• Finn antennen i et område som fri for hindringer som mulig. For utendørs applikasjoner betyr dette så langt borte fra tilstøtende strukturer som mulig; for innendørs, det betyr nær et vindu. I alle tilfeller får antennen så høyt som mulig. Se Antennaweb.org opp for å fastslå antenne type og justering.

• Kjør RG-6 koaksial fra antennen til HDTV eller dekoder. Rute kablene slik at den er fri for trafikkområder eller skade fra knipe eller slitasje. Montører kan koble kablene til sperrene eller skjule det under baseboards å oppnå dette, og det forbedrer kosmetikk.

• Gjennomsøk kanal på HDTV eller dekoder for å bestemme mengden av kanaler antennen mottar.

• Juster antennen venstre mot høyre, i mer enn 5-graders intervaller. Merk plasseringen som avslører de fleste kanaler/styrken på etterfølgende skanner med en merkepenn, fargeblyant.

• Låse antennen riktig skrutrekker eller hylse.

Tips og advarsler

  • Har en hjelper kjøre kanal skanninger og ringe ut forbedringer i kanalen resepsjonen.