Nnywellness.com

Hvordan bruke en iPhone 8GB


Bruk av iPhone 8GB er like enkelt som å bruke alle andre iPhone-modeller. Den eneste forskjellen er lagringskapasitet, som krever at du nøye overvåke datalagringen. Du kan bruke de fleste programmer og også bruke iPhone som en iPod, men du bør unngå videofiler fordi de spiser opp mest plass. Ellers vil du inn kommandoene i touch-skjermen som normalt, med de fysiske knappene innimellom.

Instruksjoner

• Slå på iPhone ved å trykke ned på den øverste knappen i fem sekunder. Dette vil starte det oppstart fremgangsmåten mye som på datamaskinen, men mye kortere. En roterende sirkel av bindestreker vises på midten av skjermen, ikke angi kommandoer mens det roterer berøringsskjermen blir unresponsive. IPhone skrivebordet vises når bindestrekene slutter å blinke.

• Finne nettverket informasjon øverst til venstre på skjermen. Barer vil indikere signalstyrken, om mobilnettverk. Hvis det står 3G, så bruker du mobilen nettverk for dataene. Hvis det vises en kjegle-formet bølge, så du vil bli koblet til et trådløst nettverk. Dette er viktig å vite siden du kan pådra datakostnadene hvis du laster ned store filer over 3G-nettverk, mens det vil være gratis over Wi-Fe. I tillegg kan du oppdatere apps bare over Wi-Fi, ikke 3G. Finn batterisymbolet til øvre høyre for å se hvor mye strøm du har igjen; spille musikk, vil video og spill bruke opp batteriet raskere.

• Trykk telefon symbolet til nedre venstre for å starte en telefonsamtale. Kontakter-knappen vil vise all kontaktinformasjon og lar deg ringe en persons nummer ved å ta deres navn og deretter telefonnummeret sitt. Alternativt kan du trykke på tastatur knappen slå et nummer manuelt.

• Trykk e-post til midten venstre for å vise e-post. Skjermen viser deretter alle postbokser som du har programmert iPhone å overvåke, samt en kombinert postboks som inneholder e-poster fra alle postbokser på telefonen. Trykk på "Alle postbokser"-ikonet for å lese e-post, med det nyeste vises øverst. Trykk personlige e-boksene å se e-poster sendt bare til det bestemte adressen.

• Trykk på Safari-ikonet i nedre, høyre midtdel av skjermen. Dette vil bringe opp en Safari navigator nettleser, akkurat som på datamaskinen. Trykk adresselinjen manuelt angi adresse eller touch bokikonet nederst. Denne boken vil få opp en liste over alle bokmerkene du har synkronisert mellom iPhone og datamaskinen. Trykk en av bokmerkede adresser å gå dit.