Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Panasonic LCD HDTV


Hvordan sette opp en Panasonic LCD HDTV

Alle TV produsenter øke TV innstillinger for showroom skjermer, upping kontrasten, klarheten og andre parametere er synlig i høyere lys environs av et utstillingslokale. Panasonic, har som en av de fremste forbruker elektronisk navnene i flatskjerm-produksjon, en av de konsekvent beste bildene av alle store TV-merke. Justert nær ønsket D6500K fargetemperatur standard, viser Panasonic en HD bilde på LCD eller plasma-skjermer som er fantastisk. Her er hvordan du raskt få Panasonic LCD HDTV nær standarden.

Instruksjoner

• Les brukerhåndboken, som minst inndelingene på operasjoner og bilde justeringer.

• Dette høres ut som en no-brainer, men det er alltid lurt å kontrollere TV slås på før montere den på veggen. Mens det er oppreist, koble den og slå den opp. Sette batteriene i fjernkontrollen, og test-power den av og tilbake på eksternt.

• Koble en mottaker eller antenne til TV, helst med en HDMI-kabel, eventuelt med komponentvideokabelen.

• Panasonic skip sine HDTVer forhåndsinnstilt på innstillingen "levende" bilde. Bytte innstillingen til kino eller standard for å få mer nøyaktige farger og redusert bakgrunnsbelysning, nærmere måte som filmer er laget og sport faktisk kringkastes. Dette også forlenger levetiden på skjermen.

• Panasonic og andre produsenter gir individuelle justeringer av bakgrunnsbelysning, bilde, lysstyrke, farge, farge, skarphet og fargetemperatur. En god generell innstilling for Panasonic LCD-TVer er: backlight innstillingen 0, kontrasten (Panasonic etiketter kontrast "bildet") på + 25, på 5 og skarpere på -20. Still inn temperaturen å avkjøle for å gjøre hudtoner litt mer ekte, vanligvis representerer en sligth bump i rødt.

• Lavere lysstyrkekontrollen nok til å gjengi den dypeste svart uten å miste mørke detaljer. Dette kan legge rikdom og dybde i bildet. Juster farge og fargetone-kontroller for å produsere naturlige, realistisk hudtoner. Ta deg tid til å finne det ideelle nivået i visning-innstillingene.

Tips og advarsler

  • Avhengig av ønsket om virkelig presise mål, kan en profesjonell installatør gjøre minutt justeringene leverer et "perfekt" D6500K bilde. Bekostning er imidlertid vanligvis unødvendig for vanlig vanlig hjemmebruk.
  • Enkelte Panasonic LCD HDTV-modeller har en "auto" innstilling, som lysomgivelser registrerer lysomgivelsene og justerer bildet automatisk, noe som har lenge vært omtalt i skarp AQUOS linjen. (Sharps AQUOS LCD er ansett som best.)
  • Holde alle flatskjerm oppreist. Aldri legge det ned på baksiden eller sider front.