Nnywellness.com

Hvordan å rangere Plasma-TVer


Hvordan å rangere Plasma-TVer

Det finnes hundrevis av forskjellige plasma TV-modeller på markedet for å velge mellom, så det kan være vanskelig å avgjøre hvilke TV kjøpe. En måte å hjelpe med denne avgjørelsen er å vurdere TVer og bestemme hvilke ettall å kjøpe basert på disse vurderingene. Mens vurdering TV stoler tungt på personlig preferanse og tilgjengelig budsjett, er det flere ting du kan gjøre for å rangere plasma-TVer du vurderer.

Instruksjoner

• Se på TVs skjermoppløsning, da dette er den beste indikasjonen på TV bildekvalitet. De vanligste skjermoppløsninger finnes i plasma TV er 720 p og 1080i 1080 p, med 1080 p produsere den beste bildekvaliteten.

• Se på antallet og variasjonen av inn- og utgang portene på TV. HDMI-utganger har blitt standardporten for HD-video og lyd kan, men noen brukere sammensatt porter, komponent porter eller USB-porter. Generelt mer porter en TV funksjoner, den mer allsidig det er.

• Se på TVs størrelsen i forhold til skjermen pikslers oppløsning. TVer som er større enn 50 inches bør ha en pikslers oppløsning på 1080p, men TV mindre enn 50 inches nytte lite økt pixel tettheten 1080p gir. Også vurdere skjermstørrelsen i forhold til dine ønsker og behov for skjermstørrelse.

• Sjekk Fjernsynets strømforbruk. Generelt mindre energi TV bruker mens du er i drift og i ventemodus, jo bedre.

• Sammenligne TVs prisen med andre sammenlignbare modeller. En TV som er rimeligere enn andre modeller med samme eller lignende spesifikasjoner tilbyr forbruker mer for pengene sine, og derfor bør vurderes tilsvarende. Også ta Fjernsynets merkevare hensyn i forhold til prisen. Best Buy, for eksempel har to hus-merke TVer: Dynex og Insignia, med Insignia blir høyere-end (og dermed dyrere) merke. Generelt navn merkevare TV, som Panasonic og Sony, vil bli dyrere enn hus-merke TV, som Insignia og Dynex, men tilbyr bedre spesifikasjoner og et generelt høyere kvalitet produkt.

• Bruk disse hensyn for å bestemme TV best passer dine ønsker og behov. Forbrukere som verdsetter TVs størrelse over alt annet kan ha ulike rangeringer for TV enn forbrukere som vurderer en TV prisen skal viktigste salgsargument, så rangeringskriterier er til slutt avhenger av din individuelle preferanser.

Tips og advarsler

  • Mange plasma-TVer har sine sub felt oppdateringsfrekvens på boksen eller TV selv. Dette antallet representerer antall pulser per bilde brukes til å vise bildet multipliseres med en oppdateringsfrekvens på 60Hz. En eksempel TV med en sub-felt kjøre oppdateringsfrekvens på 600 Hz ville oppdatere med en hastighet på 60 Hz og bruke ti pulser per bilde. I motsetning til LCD-TV angir et høyere antall ikke en bedre bilde, fordi plasmaskjermer innfødt oppdatere raskere enn selv de raskeste LCD-TVer, så dette tallet ikke bør tungt faktor i din kjøper avgjørelse.