Nnywellness.com

Hvordan du knytter en projektorskjermen til en ramme


Hvordan du knytter en projektorskjermen til en ramme

En projektor er et must for alle hjem teater entusiast. Projektoren kan avgi video i en større dimensjon enn mange av flatskjermer på markedet og virkelig gir deg en film-lignende opplevelse. Men hvis du har en projektor, må en overflate prosjektet videoen på. Foretrukket overflaten for dette er en projeksjonsskjermen. Hvis du planlegger på å bygge din egen projeksjonsskjermen, må du knytte det til en ramme.

Instruksjoner

• Lå projektorskjermen på en flat overflate med belagt projeksjon side by. Kontroller at overflaten er ren og skjermen ligger flatt uten rynker eller bretter.

• Plasser rammen på projektorskjermen og Sentrer det. La noen inches skjermen utenfor rammen på alle sider.

• Kaste en kant over side av rammen. Knytte den til rammen med stifter linjeavstand hver 4-6 inches for en treramme. Spray limet over overflaten av metallet for denne typen ramme og presse skjermen på rammen for å få god tak.

• Snurp stoffet sammen fra motsatt side av vedleggene. Brett den siden over rammen og fest den med stiftene eller spray limet.

• Fest de andre to sidene til rammen ved å trekke skjermen stramt og folding det over rammen på samme måte som de første to sidene. Kontroller at avstanden av stiftene hver 4-6 inches.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en metallramme, kan du gni hele overflaten med stålull. Dette vil åpne porene i metall og la limet å obligasjonslån bedre.