Nnywellness.com

Hvordan å sette musikk på en Blackberry Storm


Hvordan å sette musikk på en Blackberry Storm

Selv om BlackBerry Storm er hovedsakelig brukt som forretningsorientert telefon utstyrt med e-postbehandlingsprogrammer og en robust nettleser, har BlackBerry Storm også mange andre-relaterte funksjoner både media spilleren. Setter musikken på din BlackBerry Storm er veldig enkelt, og du vil kunne lytte til alle dine favorittmelodier på BlackBerry på et blunk.

Instruksjoner

• Koble din BlackBerry til datamaskinen. Koble den lille enden av en standard mini-USB-ledningen til din Storm, og koble deretter den store enden til en standard USB-port. Etter BlackBerry er plugget i, vil en liten melding komme opp slik at du vet at BlackBerry er koblet. Hvis dette er første gang du kobler mobilen til datamaskinen, må du kanskje installere noen drivere ved å klikke på noen spørsmål.

• Åpne din BlackBerry internminne enhet ved å gå til "Min datamaskin" og klikke på ikonet for BlackBerry Storm. Du vil se en rekke filer. Finn en som sier "Musikk" på den.

• Samle alle musikkfiler som du ønsker og sette dem i en sentral mappe. Merk: Selv om BlackBerry Storm kan spille av de fleste lydformater, inkludert MP3, AAC og WMA, det er ikke kompatibel med musikk som inneholder Digital Rights Management koding (eller DRM), så noen musikk kjøpt gjennom iTunes-tjenesten ikke fungerer med BlackBerry.

• Dra alle musikkfiler som du gruppert sammen over mappen "Musikk" du fant i trinn 2. En Statusvindu ville popmusikk opp viser status for din filoverføring. Når dette vinduet forsvinner, musikken er overført til din BlackBerry, og du kan koble det.